Z9: PLZ - HVP 6:2

Deváťáci za hvězdy proti Hvězdě!

Plzeň - Páteční zápas s Třemošnou byl odložen, druhý víkendový duel s Pražany ale již odehrán byl a mladí indiáni si vedli více než dobře.

HC Škoda Plzeň - HC Hvězda Praha

6:2
3:0, 2:1, 1:1

Průběh utkání: 4:0, 4:1, 5:1, 5:2, 6:2.

Rozhodčí: Malá - Ghazal, Kotyza

vyloučení
1:2
Využití
0:0
V Oslabení
0:0
Diváci
45

HC Škoda Plzeň

Sedláček (Mařík) - Pelcr, Babines, Štulc (A), Holubec, Jiříček (A), Skala - Grosskopf, Hofrajtr, Benák, Popp, Pittr, Živný, Makovec (C), Kačena. 

HC Hvězda Praha

Jan Foltýn (Bulva) - Jakub Foltýn (C), Jarabko (A), Beňo, Holas - Dohnal, Václavek, Bažev, Damirhan, Kozhuharov, Babický, Hanousek.  

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „Měli jsme výborný vstup do utkání, během pěti minut jsme vedli 4:0, bohužel čtvrtá branka byla tak rychlá, že ji nezaregistroval ani jeden z rozhodčích. To bylo ale z první třetiny vše, poté přišlo uspokojení a zbytek periody nestál za nic. V dalším průběhu utkání to byl festival spálených šancí z naší strany. Mnoho gólových příležitostí chytil i hostující brankář. Být dnes produktivní jako náš soupeř, tak by skóre bylo daleko vyšší. Na druhou stranu hosté byli v defenzivě celkem důslední. Po většinu zápasu jsme chodili do plné obrany a pro kluky to bylo zase něco nového.“