ŠKODA JS

ŠKODA JS zůstává hlavním partnerem plzeňského klubu

ŠKODA JS a HC ŠKODA PLZEŇ i v letošním roce pokračují v úspěšné spolupráci. Podpisem nové sponzorské smlouvy na rok 2024 to stvrdili generální ředitel ŠKODA JS František Krček a předseda představenstva hokejového klubu HC ŠKODA Plzeň Jan Šmucler.

ŠKODA JS hraje již téměř 70 let evropskou extraligu v dodávkách pro jaderné elektrárny. Společnost stála u zrodu jaderné energetiky už v někdejším Československu, a kromě domácího hřiště, kterým jsou zejména obě české jaderné elektrárny v Dukovanech a v Temelíně, hraje s úspěchem také na Slovensku, na Ukrajině, v Maďarsku a v řadě dalších zemí. Velkou výhodou ŠKODY JS je, že má pod jednou – plzeňskou – střechou výrobu zařízení pro jaderné elektrárny, ale také jejich servis a údržbu a stále více žádaný inženýring, tedy koordinaci a řízení velkých projektů nejen v oboru jaderné energetiky.

Jsem přesvědčen o tom, že Plzeň, hokej a společnost ŠKODA JS k sobě neodmyslitelně patří. Jsem rád, že máme možnost pokračovat v naší spolupráci, která trvá již od roku 2012. Těší mě, že i v letošním roce budeme v roli hlavního partnera,“ říká František Krček.

Se svými téměř 1100 zaměstnanci a několika miliardovými tržbami je ŠKODA JS rozhodně významným podnikem nejen našeho kraje, ale i v rámci celé České republiky. „Jaderná energetika kvůli zvyšujícím se potřebám čisté energie zažívá nejen v Evropě renesanci, máme tak dobré důvody být optimisty i do dalšího období. Náš obor se rozvíjí a my s ním stále nejen držíme krok, ale patříme i mezi jeho stěžejní inovátory,“ dodává Krček.

Chtěl bych jak svým jménem, tak jménem HC Škoda Plzeň společnosti ŠKODA JS velice poděkovat za jejich pokračující podporu. Jsme za jejich přízeň velice rádi. Jedná se o silného partnera se silným jménem a my si ceníme, že v naší spolupráci budeme i pro letošní kalendářní rok pokračovat.“ uvádí k podpisu smlouvy Jan Šmucler.

ŠKODA JS se těší na další adrenalinové zápasy letošní sezony a přeje indiánům i divákům mnoho úspěchů na konci aktuální sezóny!