Hokejový kemp

Letní kempy Malý a Velký indián 2024

Hokejový kemp pro malé i velké formou příměstského tábora. Tréninky proběhnou pod vedením našich zkušených trenérů dovedností z Akademie a trenérů žáků s mnohaletými zkušenosti. Kempy nejsou určené pouze pro hráče klubu HC Škoda Plzeň, ale po domluvě se mohou tréninků zúčastnit i hráči z jiných klubů. Jedinečná příležitost, jak strávit prázdniny se stávajícími kamarády, vytvořit si nové a stát se lepším hokejistou.

Termín: 15.7.-19.7.2024

Cena: 7 990,- Kč

Stravování: 5x denně (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře) + pitný režim

Malý indián (ročníky 2014 - 2016) - kontaktní osoba Mgr. Štěpán Hanzlík (s.hanzlik@hcplzen1929.cz)

Velký indián (ročníky 2011 - 2013) - kontaktní osoba Bc. Daniel Dědič (dedic@hcplzen1929.cz)


Kemp probíhá formou příměstského tábora, konkrétní časy budou upřesněné později. Každý den začneme společnou snídaní a završíme večeří v prostorách Restaurace zimního stadionu. Samozřejmostí je zařízení pitného režimu po celý den.

Za celý den proběhnou 2 tréninky na ledě a 2 tréninky na suchu. Vše bude zaměřené hlavně na hokejové dovednosti, kreativitu a herní myšlení. Všechny tréninky proběhnou pod vedením našich zkušených trenérů dovedností z Akademie a trenérů žáků s mnohaletými zkušenosti.

Novinkou je, že kempy jsou určené nejen pro hráče klubu HC Škoda Plzeň. Po domluvě se tak mohou přihlásit i hráči z jiných klubů. Kemp je tak skvělou možností strávit prázdniny se stávajícími kamarády, vytvořit si nové a stát se lepším hokejistou.