Zpestřete si reprezentační pauzu zápasem starších dorostenců, přijede vedoucí Chomutov!

Pouze starších dorostenců se netýká nynější reprezentační pauza. Svěřenci trenéra Bořka Hanzlíka jsou jediní ze starších mládežníků, kteří mají na programu své zápasy. Jeden z nich odehrají i na svém ledě, kde přivítají v pátek první Chomutov. Přijďte proto podpořit v těžkém boji plzeňské naděje!

Starší dorostenci

Uplynulý týden

Jedno utkání odehráli v minulém týdnu starší dorostenci, kteří v neděli na domácím ledě podlehli v prodloužení kladenským Rytířům 4:5 po sn.

Tento týden

Tento týden sehrají starší dorostenci dvě utkání. V pátek od 17:00 se svěřenci trenéra Bořka Hanzlíka střetnou v Malé hale s vedoucím Chomutovem. V sobotu naopak mladíci cestují do hlavního města, kde se střetnou se Slavií.

Aktuální pozice: 3.

Mladší dorostenci

Uplynulý týden

Mladí indiáni v minulém týdnu museli skousnout po dlouhé době porážku, a to proti Spartě. Pražský celek je zatím ve své skupině zcela dominantní a ještě neztratil ani bod. Sílu Sparty pocítili plzeňští dorostenci i na jejím ledě, když jí podlehli poměrem 1:4. Částečně chuť si plzeňské naděje spravili v neděli na domácím ledě, kde zdolali Chomutov 4:1!

Tento týden

Tento týden mají mladší dorostenci volno.

Aktuální pozice: 3.