Pozvánka na zápasy mládežníků

Přijďte podpořit v sobotu mladší dorostence!

Pouze jeden zápas nyní budou moci navštívit fanoušci plzeňské mládeže mezi třemi nejstaršími kategoriemi. V sobotu v době oběda přivítají mladší dorostenci Litvínov. Junioři a starší dorost sehrají všechna utkání na ledech svých soupeřů.

Junioři

Uplynulé období

Junioři pokračovali na vítězné vlně, když přidali v uplynulém týdnu dvě shodná vítězství poměrem 4:1. V pátek otočili utkání proti Karlovým Varům 4:1! O den později zdolali na domácím ledě i kladenské Rytíře 4:1! Úspěch zaznamenali mladí indiáni i tento týden v Litvínově, kde zvítězili jak jinak než 4:1!

Tento týden

Zápas proti Litvínovu mají junioři už za sebou. V sobotu ale vyrážejí ještě jednou na sever Čech, kde se střetnou s Chomutovem.

Aktuální pozice: 1.



Starší dorostenci

Uplynulý týden

Starší dorostenci naopak naopak neuspěli jako jejich starší kolegové v západočeském derby, když podlehli Karlovým Varům 0:2. Porážku proti Energii napravili Plzeňané v domácím prostředí, kde srazili na kolena Kladno 5:3!

Tento týden

Nyní starší dorost Západočechů sehraje jen jeden duel, když v sobotu zajíždí na led Litvínova.

Aktuální pozice: 2.



Mladší dorostenci

Uplynulý týden

V brankových přídělech pokračovali mladší dorostenci. V loňské sezoně sice pravidelně mladé plzeňské pušky prohrávaly s pražskou Spartou, nyní ji ale rozdrtily na jejím ledě vysoko 6:1! Střelecké choutky měli mladíci i proti Třemošné, které natočili říznou dvanáctku 12:2!

Tento týden

Nyní sehrají svěřenci trenéra Petra Vojana pouze jeden zápas, a to na domácím ledě. V Home Monitoring Aréně v sobotu od 12:00 přivítají hokejisty Litvínova.

Aktuální pozice: 1.