Pozvánka na zápasy mládežníků

Dorostenci se představí v domácím prostředí, junioři míří na východ Čech!

Dva zápasy budou moci navštívit tento týden fanoušci plzeňské mládeže. V sobotu se postupně v plzeňské hale postupně představí mladší a starší dorostenci indiánů. Junioři po reprezentační pauze míří ke svým soupeřům. Přijďte podpořit plzeňskou mládež!

Junioři

Uplynulé období

Junioři se před čtrnácti dny představili v domácím prostředí, kde dvakrát naplno uspěli. Nejprve si mladí Plzeňané hladce poradili s jihlavskou Duklou 5:2! Dařilo se jim i o den později, kdy si poradili ještě výrazněji s Kometou Brno 5:1!

Tento týden

Teď junioři míří na ledy soupeřů. Ve čtvrtek míří do Hradce Králové, v sobotu jejich sílu okusí Pardubice.

Aktuální pozice: 1.



Starší dorostenci

Uplynulý týden

Před pauzou se starším dorostencům tolik nedařilo. Z Chomutova sice přivezli Plzeňané cenné dva body 3:2 pp! Potřetí v sezoně ovšem podlehli v západočeském derby karlovarské Energii 2:3. I nadále jim přesto patří první místo ve své skupině, které budou chtít ve zbývajících dvou zápasech uhájit.

Tento týden

Nyní starší dorostence čekají závěrečné dva duely ve skupině. V pátek zamíří do středu Čech, kde se střetnou s Kladnem, v sobotu od 15:30 v Home Monitoring Aréně přivítají Litvínov.

Aktuální pozice: 1.



Mladší dorostenci

Uplynulý týden

Mladší dorost pokračoval na vítězné vlně a přidal na své konto další dva zářezy. Sílů talentů indiánů okusil nejdříve Litvínov 4:1! Tvrdý direkt poté uštědřili v domácím prostředí pražské Slavii 8:1!

Tento týden

Nyní mladší dorostenci v pátek zamíří na Kladno, v sobotu od 12:00 poté přivítají v hlavní hale Piráty Chomutov.

Aktuální pozice: 1.