Zinzino

Zinzino přináší první výsledky

Dlouholetý partner indiánů společnost Zinzino přináší do České republiky unikátní produkty, které svým působením ovlivňují zdraví buněk v lidském těle a tím i zdraví celého těla.

Vše je doplněno jednoduchým domácím krevním testem, který prozradí, v jakém stavu je váš organizmus. Je to první test svého druhu v ČR.

Užívání produktů ZINZINO je přínosem pro sportovce v oblasti posílení imunity, rychlejší regenerace těla a zlepšení fyzické kondice. Zároveň ZINZINO celkově posiluje organismus. A to vše čistě přírodními produkty bez chemie.

Zinzino je společnost, která byla založena 2005 ve Švédsku a postupně se začíná rozšiřovat do celého světa.

A my vám nyní přinášíme exkluzivní výsledky hráčů A týmu Škody Plzeň.

Druhé testy budou teprve probíhat, počítá se s nimi nyní v průběhu března. Pak bude zajímavé i porovnání.

Většina hráčů nemá správně nastavený jídelníček a konzumuje velmi málo "zdravých" tuků, který mají velký vliv na schopnost těla regenerovat a hlavně schopnost vstřebávat látky, které do těla dáváme. Tato schopnost je u většiny hráčů velmi snížena a nedokáže tedy jejich tělo efektivně využít stravu, kterou přijímá.

Průměr týmu je 20:1 - tj. 20 jednotek zánětlivých omega6 vůči jedné protizánětlivé omega3. Správný poměr by měl být pod 3:1. Průměrný index omega3 je 4,3%, avšak ideálně bychom se měli dostávat k hodnotám mezi 8-10%. Je zde, asi jako v celé společnosti, jistý prostor ke zlepšení a z pohledu výkonu má družstvo ještě velké rezervy. Nejlepší členové týmu mají poměr 5,6:1.

Poměr omega6:omega3 udává poměr mezi zánětlivými a protizánětlivým tuky v buněčným membránách. Dlouhodobý nadbytek omega6 tedy může mít velmi negativní dopad na zdrav a výkon člověka.

„Já osobně používám Zinzino olej a Zinzino kompex vitamín. Jelikož obojí využívám dlouhodobě a nepocítil jsem na sobě moc velké změny, tak mě výsledek mého testu překvapil. Nečekal jsem, že mé tělo je v lepším stavu, než u většiny týmu. Doporučuji tedy všem, jelikož ve zdravém těle je zdravý duch! Zinzino je o balancu v těle, tzn lepší regenerace, prevence nemocí či lepší odezvě tréninku,“ popisuje kondiční trenér indiánů Jan Snopek.

K tomu jej doplňuje obránce Petr Zámorský, který se rovněž může pochlubit dobrými výsledky: „Osobně jsem začínal na poměru 24:1, za tři měsíce jsem poskočil na 6:1 a po několika letech užívání jsem přibližně na 3:1, což je super. Po ránu využívám vlákninu, odpoledne tablety a na večer olej. Hlavní změnou, kterou pociťuji, je, že jsem býval mnohem více nemocný. Klasické rýmy, chřipky a podobně. Což se výrazně eliminovalo a to je pro mě a mé tělo super.“

„Já zase využívám především Zinzino oil. Za mě je to skvělá věc, která mi pomáhá udržovat vyváženou stravu. Například jsem měl dřív suchou kůži a i díky tomuto přípravku se mi to podařilo vyřešit. Můj test byl celkem dobrý, ale ukázalo mi to, co se dá ještě zlepšit v každodenní stravě,“ říká zase Jakub Pour.