Originální kalendář

HC Škoda Plzeň má nový originální kalendář, první tři čísla jdou exklusivně do hokejové aukce

Plzeň - Jedinečné fotografie plzeňských hokejistů pořízené známým sportovním fotografem Filipem Komorousem jsou součástí nového kalendáře HC Škoda Plzeň. První tři čísla s pečetí GOLD, SILVER a BRONZ jdou exklusivně do hokejové aukce.

V aukci jsou exklusivně první tři vytištěné kalendáře, každý z těchto kalendářů má podpisy všech hráčů. První GOLD číslo bude mít navíc na titulní straně věnování dražiteli od Martina Straky, druhé číslo SILVER věnování od Jaroslava Špačka a třetí číslo BRONZ věnování od Tomáše Vlasáka.

V kalendáři pro rok 2018 plzeňskou hokejovou partu zastupují Dominik Kubalík, Ryan Hollweg, Milan Gulaš, Petr Straka, Nick Jones, David Sklenička, David Stach, Jan Schleiss, Tomáš Mertl, Miroslav Svoboda, Michal Moravčík, a Lukáš Pulpán. Kompletní tým je součástí fotografií tiráže.

Všechny utržené peníze z hokejové aukce za tyto tři kalendáře ze speciální edice poskytne klub HC Škoda Plzeň na dobročinné účely.

Dobročinné aukce jsou skvělým prostředkem jak získat peníze pro ty, kdo to opravdu potřebují. Dražit můžete na portálu:

SPORTOVNÍ AUKCE

Do tří dnů po skončení aukce bude možné další kalendáře zakoupit v klubovém fanshopu, nebo e-shopu - fanshop.hcplzen.cz.

Tento kalendář je poděkováním fanouškům a fanynkám HC Škoda Plzeň za dlouhodobou přízeň. Děkujeme i hráčům a celému realizačnímu týmu za příkladnou reprezentaci i skvělou spolupráci.

Speciální díky patří všem partnerům klubu, bez nichž by nebylo možné provozovat hokej v Plzni na stabilně vysoké úrovni.