Autogramiáda

Dvě hodiny čistého času podpisů pro fanoušky indiánů!

Plzeň - Ve čtvrtek odpoledne už před třetí hodinou se schází fanoušci před Homo Monitoring Arénou a tvoří dlouhou frontu s očekáváním příchodu hokejových indiánů na avizovanou autogramiádu. V 15:30 přichází kompletní A-tým vyjma reprezentantů Michala Moravčíka a Davida Skleničky, velká po sezónní autogramiáda se rozběhla naplno. Přes lehkou hořkost posledních utkání mají indiáni za sebou jednu z nejlepších sezon v historii klubu.

A až nevídaný zájem fanoušků to jednoznačně potvrzuje. Od chvíle co klub převzal Martin Straka, se Plzeň už po páté probojovala do semifinále, mezi čtyři nejlepší týmy soutěže. Indiáni získali čtvrtou medaili a k historickému titulu z roku 2013 přidali bronz z let 2012 a 2016 a samozřejmě ten letošní.

Nevídaný zájem fanoušků přitáhlo i hokejové utkání mezi indiány a fanoušky z kotle, která začalo na hlavní hale Homo Monitoring Arény od 17:30. A že se bylo na co dívat. Miroslav Svoboda řádil v útočné první lajně a kustod Jakub Vais střežil indiánskou klec. Na střídačkách vystřídalo iontové nápoje vychlazené plzeňské pivo a fanoušci se opravdu bavili. Bojovné utkání nenašlo v základní hrací době 2 x 15min svého vítěze a skončilo vysokým skóre 9:9.

Následovaly nájezdy, kde indiáni prokázali svou sílu, jak střelecky, tak v bráně a zvítězili nad fanoušky z kotle 5:2.

Pokud jste u toho nemohli být, podívejte se na pár fotek z úžasného hokejového odpoledne, nebo přijďte v pondělí od 16:00 na Ranč Šídlovák, kde se koná závěrečná akce fanoušků a hokejových indiánů pro letošní sezónu.

Mimochodem, přesně před šesti lety indiáni podlehli Kometě rovněž v semifinále. A rovněž 1:4 na zápasy. Další sezóna pak byla zlatá…

Fotogalerii naleznete ZDE!