Týmový Radegast index

Týmový Radegast index

Fanoušci mají v nové sezóně Tipsport extraligy minimálně o jeden důvod více proč sledovat obětavost a bojovnost hráčů. Spolu se statistikou Radegast index, která tyto parametry jednotlivých hráčů sledovala již v minulé sezóně a která pokračuje ve stejné podobě i v sezóně nadcházející, je totiž nově sledován také Týmový Radegast index. Tato novinka se zaměřuje na bojovnost a obětavost celého mužstva.

Týmový Radegast index se skládá ze součtu individuálních Radegast index bodů hráčů daného týmu. „Pokud v rámci týmové statistiky dosáhne tým 1 600 bodů, mohou se fanoušci tohoto klubu těšit na zaslouženou odměnu. Po následujícím domácím zápase, kdy dojde k dosažení této bodové hranice, bude ve vybrané Radegast hokejové hospodě patřící k danému klubu vytočeno zdarma pět sudů piva Radegast,“ vysvětluje Miroslav Peichl, marketingový manažer značky Radegast.

Při dosažení druhé bodové úrovně, 2 000 bodů, se mohou fanoušci těšit na dalších pět sudů piva Radegast a navíc se na stadionu budou rozdávat unikátní fanouškovské sety. „Při prvním pohledu na loňskou týmovou statistiku, kdy si nejlépe vedl tým HC Sparta Praha s 1 926 body, se může zdát, že je hranice nastavena relativně vysoko, ale aktuální změny hokejových pravidel slibují více soubojů v koncových pásmech a tedy více Radegast index bodů,“ upozorňuje Miroslav Peichl na novinku v pravidlech v podobě posunutí modrých čar.

O aktuálním počtu Týmových Radegast index bodů a šancích na výhru fanoušky průběžně informuje interaktivní grafika umístěná na oficiálních stránkách TELH www.hokej.cz v sekci Radegast index.