Výhodné balíčky

PRODEJ BALÍČKŮ VSTUPENEK BYL ZAHÁJEN 1. 9. 2015

Jak jsme již avizovali na začátku letní přípravy, dochází pro letošní sezónu nejen k rozšíření nabídky permanentních vstupenek a zlevnění některých kategorií, ale také k zavedení tzv. balíčků zvýhodněných vstupenek, jejichž prodej bude zítřejším dnem zahájen. Připomeňme si proto, jaké jsou jejich výhody, jakým způsobem si je můžete pořídit a za jakých podmínek.

Balíčky zvýhodněných vstupenek jsou připravené pro všechny fanoušky, kteří nechtějí nebo nemohou navštívit všechny domácí zápasy a nevyplatí se jim proto pořizovat permanentku. Vybírat lze z dvou typů.

• Velký balíček na 12 vstupů (10 + 2 zdarma)
• Malý balíček na 5 vstupů (4 + 1 zdarma)

Ceny balíčků jsou nastaveny tak, že u velkého zákazník získává 2 vstupy zdarma a u malého 1 vstup zdarma. Balíček zvýhodněných vstupenek lze věnovat i jako dárek k narozeninám, Vánocům, nebo jako pozornost pro obchodního partnera.

Jak to funguje?

Balíček je možné zakoupit kdykoliv během sezóny ve fanshopu HC Škoda Plzeň před stadionem. Pracovníci fanshopu jsou připraveni a vyškoleni pomoci a zodpovědět veškeré dotazy. Oproti dosavadní praxi, kdy distributorem vstupenek byla společnost Sazka, přechází distribuce pod prodejní síť Ticketportal. Ta se tak stává jediným distributorem vstupenek pro sezónu 2015/2016. Na terminálech společnosti Sazka již vstupenky na zápasy HC Škoda Plzeň nelze zakoupit. S každým zakoupeným balíčkem obdržíte unikátní kód, pomocí kterého si následně můžete online nebo opět ve fanshopu vybrat vstupenky na vámi zvolené zápasy. Zakoupený balíček definuje pouze zvolenou kategorii vstupenek, nikoliv konkrétní místo na stadionu, a proto je možné, pokud si to fanoušek přeje, zvolit na každý zápas jiné. „Fanoušci mohou vždy vybírat z domácích zápasů na měsíc dopředu. Není proto problém si v dostatečném předstihu rezervovat divácky atraktivní zápas, např. se Spartou, a mít tak jistotu, že se dostanu na stadion a budu sedět v oblíbeném sektoru a ne někde v rohu,“ říká Magdaléna Bočková, marketingová manažerka klubu. „Je však potřeba si hlídat počet domácích zápasů do konce základní části. Nevyužije-li fanoušek všechny zakoupené vstupy, propadají a nelze za ně požadovat vrácení peněz,“ dodává a varuje tak před zbytečnými komplikacemi. Pokud naopak fanoušek vyčerpá všechny předplacené zápasy, stačí zakoupit další balíček s novým unikátním kódem. Podstatná je také informace, že na každý vybraný domácí zápas lze čerpat pouze jednu zvýhodněnou vstupenku. „Nelze tedy celý balíček využít pro skupinu fanoušků na jeden zápas, musí to být 5, respektive 12 rozdílných zápasů,“ doplňuje Magdaléna Bočková.

Na co si dát pozor?

Při příchodu na stadion stačí pouze přiložit vstupenku k čtecímu zařízení turniketů a fanoušek bude vpuštěn na stadion. Magdaléna Bočková k tomu dodává: „Rádi bychom touto cestou požádali všechny fanoušky, kteří si budou tisknout vstupenky doma, aby je pokud možno ostřihli na vyznačených místech. Turnikety na stadionu zůstali původní a jsou přizpůsobeny především pro vstupenky generované z terminálů Sazky. Pokud vstupenku přinesete vytištěnou na papíru formátu A4, turniket čárový kód bohužel nepřečte. Pokud by někdo přeci jen zapomněl, pořadatelé u vstupů budou vybaveni nůžkami a samozřejmě pomůžou.“ Ukázku, kde ostřihnout vstupenku, naleznete zde.

V případě dotazů ohledně balíčků zvýhodněných vstupenek se můžete kdykoliv obrátit na pracovníky fanshopu HC Škoda Plzeň:

- Osobně v otevírací době fanshopu
- Telefonicky na 734 391 723
- E-mailem na bouc@hcplzen.cz

Těšíme se na vás!