Změna v kádru

Tomáš Hrnka zůstává do konce sezóny, Vondráček do konce ledna

Plzeň – Extraliga momentálně zažívá reprezentační přestávku, dění kolem plzeňského týmu však neutichá. Vedení HC Škoda Plzeň se dohodlo na prodloužení smlouvy do konce letošní sezóny se slovenským útočníkem Tomášem Hrnkou. Minimálně do konce ledna v týmu bude působit i Tomáš Vondráček.

Slovenský útočník Tomáš Hrnka přišel do Plzně těsně před startem letošního ročníku. Po dvouměsíčním zkoušce se vedení klubu dohodlo s rodákem s Nitry na smlouvě do konce letošní sezóny. „Tomáš Hrnka zůstane v našem týmu do konce sezóny. S výkony týmu se zvedl i jeho výkon. Je to pracovitý hráč, který plní úlohu, kterou od něj chceme. V situaci, kdy není jisté, kdy se vrátí Ryan Hollweg jsme se jednoznačně shodli, že si Tomáše chceme nechat,“ říká na adresu Hrnky Tomáš Vlasák.

Urostlý útočník Tomáš Vondráček přišel do Plzně na začátku října na měsíční hostování z Komety Brno. Toto hostování se na základě dohody obou klubů prodlouží do konce ledna. „U Tomáše Vondráčka je ta situace trochu složitější. S Brnem jsme se dohodli, že u nás zůstane do konce ledna a následně se budeme bavit, co dál. Chtěli bychom jej získat do konce sezóny, ale vše bude záležet na vzájemných jednáních v lednu,“ uvádí sportovní manažer Tomáš Vlasák.