Nicholas Johnson

Nicholas Johnson se vrací z Pardubic zpátky do Plzně

Plzeň – Měsíční hostování v Pardubicích pro útočníka Nicholase Johnsona skončilo a oba kluby se dohodly na návratu amerického útočníka zpátky do Plzně. Ten se bude moci kvůli trestu od disciplinární komise objevit v sestavě nejdříve v neděli.

Nicholas Johnson odešel do Pardubic krátce před prosincovou reprezentační přestávkou na měsíční hostování s cílem nastartovat se k lepším výkonům. V dresu Dynama zvládl odehrát šest utkání, ve kterých si připsal jednu asistenci a 27 trestných minut. Za vyloučení v pátečním utkání proti Karlovým Varům dostal třicetiletý útočník trest na dvě utkání a v plzeňském dresu se bude moci objevit nejdříve v neděli proti pražské Spartě.

„Nick Johnson se vrací k nám, ale hrát bude moci nejdřív v neděli, protože si ještě odpykává trest od disciplinární komise. Chtěli jsme mu hostováním v Pardubicích pomoci, aby se nastartoval k lepším výkonům, ale to se úplně nepodařilo. Počkáme až se vrátí k nám do tréninku a uvidíme, co a jak dál,“ říká sportovní manažer a trenér Tomáš Vlasák.