Plzeň - Zlín

Pololetní prázdniny patří hokeji!

V pátek 3. února si všichni školáci budou moci užít pololetní prázdniny, tento den však patří i hokejové Tipsport extralize a důležitému souboji proti PSG Zlín. Všechny děti budou mít možnost navštívit tento duel jen za korunu!

Každé dítě do 15 let, které přijde na utkání v doprovodu dospělé osoby má nárok na zlevněnou vstupenku pouze za korunu do sektorů 2. kategorie nebo sektoru 300. Vstupenky je možné s předstihem zakoupit v předprodeji na internetu nebo v našem klubovém fanshopu.

Kromě výhodného vstupného čeká na všechny návštěvníky i řada atrakcí. Na severní tribuně u dětského koutku bude připravena fotobudka, kde se budete moci vyfotit a ihned si fotografii i odnést domů. K dispozici bude řada hokejových rekvizit. Fotit se můžete už půl hodiny před utkáním a vše poběží až do konce zápasu. Následně můžete fotografie sdílet i na sociálních sítích s hashtagem #hcskoda. Pro děti bude také připravena o druhé přestávce soutěž ve střelbě na branku o zajímavé věcné ceny.

Indiáni druhým rokem spolupracují se školami a dalšími zájmovými organizacemi pro děti a na vybrané zápasy mohou tyto organizace využít speciální nabídky vstupenek. Zájem ze strany základních i středních škol, ale i sdružení dobrovolných hasičů a skautů je značný.

„Již od loňského roku, kdy nám byla nabídnuta účast podpory plzeňských hokejistů, jsme si se žáky naší školy vytvořili svůj fan klub a pravidelně se podle nabídky účastním již druhým rokem utkání. Žákyně i někteří žáci si dokonce zakoupili dresy, šály a jiné suvenýry na podporu hráčů. Jsme velice rádi, že můžeme jako školní kolektiv chodit fandit, zvláště, když naše škola je v blízkosti Home Monitoring Arény,“ říká učitelka z Integrované střední školy živnostenské Daniela Kripnerová.

Mezi návštěvníky nechybí často ani sbory dobrovolných hasičů. „Jsme moc rádi za možnost se s dětmi podílet na fandění při hokejových zápasech, které nám klub umožňuje. Užívají si to nejen děti, ale i my jako vedoucí, v neposlední řadě i rodiče dětí, kteří si lístky dokupují a jezdí si to užívat s námi,“ říká za SDH Chlum Michaela Benetková.