PRODEJNÍ STŘEDA

Ve středu prodávalo ve fanshopu permanentky trio Jaroslav Špaček, Tomáš Vlasák a Michal Dvořák

Prodej permanentních vstupenek na novou hokejovou sezónu je v plném proudu. Do začátku nové sezony je sice ještě daleko, ale nic se nemá nechávat na poslední chvíli.Ve čtvrtek 14. června končí opce všem loňským permanentkářům, a tak ti, co si ještě permici nevyměnili, ať neváhají a přijdou do klubového fanshopu, třeba právě když prodávají naše indiánské STAR.

Ten, kdo si tentokrát kluky za pultem nenechal ujít a přišel si koupit permici, dozvěděl se i pár zákulisních informací o nových nebo staronových posilách, o indiánském lovu na brankáře a také o tom, že v případě nejhorším, prostě do obrany, jako již tradičně naskočí Jarda Špaček.

Do fanshopu dorazil i jeden z nejmenších fanoušků hokejových indiánů a zamířil hned k Jardovi Špačkovi. „Můžu poprosit o podpis,“ zeptal se Jardy malý Pavlík.

„To víš, že ano, pojď a už máš permanentku?“ zjišťoval takticky Jarda. „Jasně už dávno,“ zahlásil Pavlík. „Tak to je dobře, to bych Ti to jinak nemohl podepsat,“ zasmál se Jarda a hned přidal podpisy na fotky ze sady kartiček.

Situaci využil i vedle stojící Tomáš Vlasák, který si nenechal poznámku pro sebe: „Hlavně Tobě už zakážeme někoho vůbec brát na mistrovství!“ A v tom se rozběhla neřízená diskuze o připravovaném posilování Plzně. „No, v nejhorším si obuješ brusle Ty!“dodal Tomáš Vlasák směrem k Jardovi Špačkovi.

A pozadu nezůstal ani malý Pavlík: „Objednejte Jágra!“ „No, ten by nám do obrany moc nepomohl,“ ubezpečil Pavlíka Jarda s úsměvem.

Diskuze byla inspirující a dlouhá, na závěr kluci byli moudřejší a fanoušci s permicí v kapse šťastnější. Jak to nakonec celé dopadne, ukážou dny následující. Jedno je ale jasné, indiáni budou potřebovat vaší podporu. Jedno město, jedno srdce.

Sportu zdar a hokeji zvlášť.

FOTOGALERIE ZDE!