Informace pro držitele permanentek pro sezonu 2020/21

Informace pro držitele permanentek pro sezonu 2020/21. Budeš srdcařem?

Vážení fanoušci, přinášíme Vám informace pro držitele permanentních vstupenek pro letošní sezonu, která se vinou koronavirové situace hraje z drtivé většiny bez diváků.

Vážení fanoušci, držitelé permanentek pro sezonu 2020/21,

již téměř rok čelíme zcela mimořádné situaci, se kterou se nikdo z nás v životě nepotkal a která značně ovlivnila život každého z nás i celé společnosti. Když jsme byli nuceni minulý březen uzavřít zimní stadion, ani omylem by nás nenapadlo, že se s Vámi neuvidíme tak dlouho. 

S napětím jsme sledovali vývoj situace, a když začalo v létě rozvolňování, věřili jsme, že se od nové sezony vše vrátí k normálu.

Nejprve jsme mohli otevřít 25 % kapacity k sezení, následně dokonce 50 %. Proto jsme také zahájili prodej permanentek, na které jste však zhlédli pouze první zápas se Spartou. Na další dva zápasy již opět došlo k redukci fanoušků na 1 000, aby se stadion opět zcela uzavřel. Postupně jsme ztráceli naději na brzké otevření a postupem času se upínali k roku 2021 a doufali, že v lednu dojde k otevření. 

Situace, která mě velice mrzí, se stále ještě vyvíjí, ale již Vás nechci ponechávat v nejistotě. Až nyní začíná být jasné, že se v letošní sezoně během zbylých zápasů neuvidíme. A to ani v play off, jak nyní předpokládám. Proto přicházím s následující nabídkou.

Před zahájením prodeje Permanentek na sezonu 2020/21 jsme Vám poskytli písemnou garanci, že v případě uzavření stadionu obdržíte poměrnou část zaplacené částky zpět. K tomuto závazku se samozřejmě hlásíme. Slib je slib a slovo se má držet i v těžké době.

Proto bych Vám rád nabídl možnost prodloužit platnost permanentky na sezonu příští, tedy sezonu 2021/22. Doufám, že v září již bude snad „svět opět v pořádku“, a permanentku tak konečně využijete. Jako benefit za prodloužení permanentky dostanete speciální edici šály, vyrobené speciálně pro tuto příležitost, samolepku na auto a mnou podepsaný certifikát s poděkováním. Vše ve zcela ojedinělém a mimořádném designu „JSEM SRDCAŘ“, abyste se svojí podporou mohli pochlubit při oslavě každého gólu! Toto vše za 1 929,- Kč. Tímto se podaří, s Vaší velkou podporou, „naředit“ propad tržeb na vstupném mezi dvě sezony. 

Pokud je tato nabídka pro Vás nepřijatelná, samozřejmě jsem připraven peníze za permanentku vrátit.

Nabízím Vám tedy tři možnosti:

1. prodloužení permanentní vstupenky i pro další sezonu 2021/22 a podpory klubu JSEM SDRCAŘ, které HC Škoda Plzeň pomůže za cenu 1 929,- Kč.

2. vrácení peněz za permanentní vstupenku (zohlednění počtu navštívených zápasů). Bohužel v tomto případě dojde ke zrušení rezervace Vašeho místa.

3. podpora klubu ze 100 %. Peníze za nákup permanentní vstupenky 2020/21 nebudete chtít vrátit, ale pro následující sezonu si plánujete koupit novou permanentku. Automaticky tak získáte balíček JSEM SRDCAŘ jako dárek.

Vaše rozhodnutí nám prosím dejte vědět písemně do 31. března 2021 na email info@hcplzen1929.cz, odkud následně dostanete přesné další pokyny. Pokud máte jakoukoli doplňující otázku, ozvěte se nám! 

Volba je tedy na Vás. Jak se rozhodnete? Jste srdcaři?