Smlouva Rekonen

HC Škoda Plzeň prodloužil smlouvu s Aleksi Rekonenem

HC Škoda Plzeň pokračuje v budování svého kádru pro následující sezónu. O další ročník prodloužil smlouvu s finským útočníkem Aleksi Rekonenem. Ten bude modrobílý dres oblékat minimálně do konce sezóny 2023/24. 29letý forvard v plzeňských službách nasbíral během 44 zápasů 10 gólů a přidal 19 asistencí.

Plzeňský hokejový klub se o dobrou zprávu podělil, jak je jeho zvykem, nejprve s fanoušky přímo na extraligovém zápase, tentokrát v duelu s Bílými Tygry Liberec. A Rekonen hned v následujícím střídání otevřel skóre utkání. Parádní oslava!

„Aleksi je poctivý a pracovitý kluk. Každý den potvrzuje, jaký je to makáč, který zároveň dokáže být i produktivní. Bylo to rychlé jednání, protože my i Aleksi jsme měli zájem, abychom se domluvili,“ uvádí k podpisu smlouvy Tomáš Vlasák, sportovní manažer HC Škoda Plzeň.

„V Plzni se cítím velice dobře a jsem rád součástí týmu. Plzeňská hokejová komunita je skvělá a moje rodina si angažmá velice užívá,“ říká Aleksi Rekonen. „Věřím, že se brzy dočkáme týmového úspěchu!“