JEDNO MĚSTO, JEDNO SRDCE

Jedno město, jedno srdce! Blíží se speciální fotbalovohokejová neděle

Indiáni, Viktoriáni, zapište si do svých kalendářů tento datum – 10. prosince. Čeká nás velká fotbalovohokejová neděle, kdy půjde do boje o ligové body jak Škodovka, tak i Viktorka. A společně budeme chtít ukázat, že z Plzně se body nevozí. Potřeba bude každého fanouška, společně budeme bojovat za naše město. Pořiďte si vstupenky již nyní ONLINE!

Velká fotbalovohokejová neděle se blíží.

V neděli 10. prosince začne úderem 15. hodiny, kdy Viktorka přivítá v Doosan Areně Dynamo České Budějovice. A pak budou mít fanoušci dostatek času, aby se přesunuli do LOGSPEED CZ Arény, kde Škodovka přivítá Oceláře z Třince. Permanentkáři Škodovky mají ve spolupráci s PMDP MHD na přesun zdarma.

„Všechny body musí zůstat v Plzni!“ shodují se Jindřich Staněk s Dominikem Pavlátem. Gólmani obou plzeňských týmů a zároveň reprezentanti.

„Věřím, že si fanoušci Viktorky i Škodovky nenechají tuto neděli ujít a vyrazí nás podpořit,“ má jasno Jindra Staněk. „Přejeme si, aby vytvořili jak na fotbale, tak i na hokeji bouřlivou atmosféru, která nás vybičuje ke skvělému výkonu a ukážeme, že doma jsme silní a body tady soupeři nezískají,“ doplňuje jej Dominik Pavlát.

Viktoriáni, indiáni, pojďte do toho s námi! JEDNO MĚSTO, JEDNO SRDCE – ZA PLZEŇ!

Oba kluby se rozhodly opět ukázat, že si vzájemně fandí, drží palce a táhnou za jeden provaz. Společně se svými fanoušky. „Jindrovi a celé Viktorce budeme fandit, to je jasné,“ přikyvuje reprezentační gólman, jenž stál v brance českého národního týmu během zápasu Euro Hockey Tour. „Když to jde, na hokeji nechybím a fandím, hodně to prožívám,“ přidává se druhý muž z branky, jenž výraznou měrou přispěl k postupu na EURO.

Vstupenky na oba zápasy si můžete pořídit již nyní s předstihem.

FC Viktoria Plzeň – Dynamo České Budějovice ZDE

HC Škoda Plzeň – HC Oceláři Třinec ZDE

Pro fanoušky je připraven i speciální bonus. Po předložení vstupenek na oba zápasy (nebo permanentek, či jedné permanentky na fotbal/hokej + jedné vstupenky na fotbal/hokej) bude nachystána výhodná nabídka.

Ve Viktoria shopu je možné si pořídit například speciální zimní balíček se slevou 25 %, konkrétně jde o zimní rukavice, čepici a podsedák za výhodnou cenu 725 Kč. Nabídka je platná od pátku 24. listopadu až do poslední domácího utkání s Astanou (14. 12.) či do vyprodání zásob.

Ve Fanshopu HC Škoda Plzeň můžete speciální nabídku očekávat začátkem prosince, brzy vás budeme informovat.

Rovněž chystáme limitovanou edici společné pletené šály JEDNO MĚSTO, JEDNO SRDCE, která by neměla chybět v žádné fanouškovské výbavě. O prodeji této limitované edice budeme informovat v následujících dnech.

Na obě utkání, tedy na fotbal i na hokej, navíc oba kluby pozvou i všechny děti z dětských domovů Plzeňského kraje, pro které by to měl být malý předvánoční dárek. „Jsme rádi, že budou moci zažít atmosféru na obou stadionech a na nás bude, abychom jim udělali radost vítězstvími Viktorky i Indiánů,“ shodují se Staněk s Pavlátem.