Dominik Pavlát opouští HC ŠKODA Plzeň a přesouvá se do Dynama Pardubice

​Naším cílem je být s vámi otevření a transparentní. V minulém týdnu jsme Vás informovali o možné nabídce na Dominika Pavláta, kterou jsme neakceptovali. Klub HC Dynamo Pardubice nabídku vylepšil, a proto vám sdělujeme, že jsme se rozhodli potvrdit výměnu Dominika Pavláta, za Milana Kloučka.

Tato transakce nebyla jen o výměně hráčů. Součástí dohody byla také finanční kompenzace, která nám umožní investovat do posílení týmu pro nadcházející sezónu. Dominik Pavlát, který nepodepsal smlouvu na příští rok, projevil zájem o angažmá v Pardubicích, kde doufá v boj o ligový titul.

Rádi bychom touto cestou poděkovali Dominiku Pavlátovi za jeho skvělé výkony v našem modro-bílém dresu. Jeho přínos pro náš tým byl především v letošní sezóně výrazný, a proto mu přejeme mnoho úspěchů v jeho další kariéře. Dominik je výjimečný brankář a vždy bude mít v našich srdcích speciální místo.

Chápeme, že fanoušci mají své obavy ohledně této změny a mohou se obávat, že rezignujeme na letošní sezónu. Rádi bychom však ujistili naše věrné příznivce, že naše ambice zůstávají nezměněné. I přes tuto výměnu jsme pevně odhodláni bojovat o co nejlepší umístění v tabulce a postup přes předkolo play-off. Věříme, že Milan Klouček vytvoří kvalitní dvojici se Samuelem Hlavajem.

Děkujeme vám, za vaši podporu a věříme, že společně dokážeme dosáhnout mnoha úspěchů i v této sezóně. Tato změna přináší nové výzvy, ale také nové příležitosti pro rozvoj a posílení týmu.