Hockey Outdoor Triple

Winter Classic se blíží! Plzeň se oblékne do slavnostních dresů

Podruhé v novodobé historii se plzeňská Škodovka utká se svým soupeřem pod širým nebem. V rámci západočeského derby vyzve v německém Kligenthalu klasického rivala z Karlových Varů. K této slavnostní události Škoda představila i speciální dresy.

Winter Classic? To je celosvětový fenomén! Každý rok se odehraje několik zápasů pod širým nebem, letošní rok se to bude týkat i plzeňských indiánů. V rámci Hockey Outdoor Triple games vyzvou na doskočišti skokanského můstku v německém Kligenthalu Energii Karlovy Vary.

U příležitosti desátého výročí Německé hokejové ligy 2 (DEL2) čeká diváky ve dnech 16. až 18. února 2024 ve Sparkasse Vogtland Areně opravdová hokejová podívaná. Vzrušující hry a kouzelné prostředí vytvářejí výjimečný zážitek. Sparkasse Vogtland Arena v Klingenthalu je obvykle domovem saských skokanů na lyžích a sdruženářů, nyní se zde odehrají tři hokejová klání.

Plzeň tento sváteční duel odehraje ve speciálních dresech, které následně půjdou do aukce. Pojďme si je společně představit.

Loga na hrudích našich hokejistů se v průběhu let sice měnila, to, co je ale vždy spojovalo, bylo pouto k Plzeňskému kraji a městu Plzeň. Pro tuto unikátní událost jsme zakomponovali na přední stranu dresu velké písmeno P, které je odkazem právě k našemu městu a kraji!

Pojďme nyní společně u našich sousedů všem ukázat, kdo je lídrem západních Čech. Bojujme všichni za Plzeň!