Rozpis TELH 2024/25

Nový extraligový ročník rozehraje Plzeň ve Vítkovicích

Indiáni již zahájili přípravu na novou extraligovou sezónu, ročník 2024/25 navíc již odhalil své kompletní rozlosování.

Západočeši odstartují základní část na válečné stezce, ve středu osmnáctého září se představí na ledě vítkovické Ridery. Doma se pak Škoda poprvé odprezentuje hned o dva dny později, soupeřem bude v repríze jarních vyřazovacích bojů litvínovská Verva.

S Vítkovicemi přitom v samostatné české lize odehráli indiáni úvodní extraligový zápas již pětkrát, vždy ovšem před vlastními fanoušky. V roce 2013 uspěli 5:2, o další dva roky dříve lépe zvládli nájezdy. V roce 2007 zrovna tak a v roce 2005 z toho byla již třetí remíza, ale tak již výsledek i zůstal. Jediný nezdar se datuje do roku 2004, kdy Vítkovice zvítězily 4:1.

Dlouhodobá fáze má prozatím naplánován svůj konec na úterý čtvrtého března, kdy Plzeň zajede do Olomouce. Herní formát soutěže je stejný jako v uplynulých letech.

Vánoční zápas obstará opět souboj s Litvínovem - v neděli 22. prosince. Naposledy v tomto kalendářním roce vyjedou modrobílí na led v pondělí 30. prosince v Liberci.

První západočeské derby uvidí Karlovy Vary v pátek jedenáctého října, odveta v Plzni je naplánována na pátek 29. listopadu.

Parádním zpestřením bude nejen pro fanoušky duel pětadvacátého kola, kdy Plzeň v pátek 6. prosince pod širým nebem v Praze v rámci Winter Hockey Games přivítá České Budějovice. Více informací připravujeme.

Kompletní rozpis ZDE!