Rozlučka s Vojtou Mozíkem

Rozlučka s Vojtou Mozíkem na fotbalu v Losiné

Plzeň - Vojtěch Mozík podepsal nováčkovskou smlouvu s týmem NHL New Jersey Devils, před svým odchodem do zámoří se ale ještě rozloučí s fanoušky, kteří pro produktivního obránce připravili malé překvapení!

Před začátkem dnešního fotbalového zápasu v Losiné, který plzeňští indiáni sehrají v rámci přípravy na extraligovou sezónu 2015/2016, se s klubem i fanoušky rozloučí Vojtěch Mozík, který po třech letech strávených v dresu HC Škoda Plzeň odchází do NHL do mužstva New Jersey Devils. Fanoušci mají pro šikovného obránce připravené překvapení.

Dvaadvacetiletý Mozík přišel do Plzně z mateřské Mladé Boleslavi, nikdy nebyl draftován. V uplynulé sezoně si připsal v 51 zápasech základní části 29 bodů za 10 branek a 19 asistencí. Ve čtyřech duelech play-off zaznamenal gól a přihrávku. Byl také v širším kádru pro mistrovství světa v Praze, ale nakonec se na soupisku nevešel. V sezoně si v dresu národního týmu připsal ve 12 utkáních pět bodů za jednu trefu a čtyři nahrávky.

Začátek fotbalového zápasu je naplánovaný na 17. hodinu. V Losiné změří extraligoví hokejisté své síly s místním týmem fotbalistů, kteří v letošním roce vyhráli okresní přebor a postupují do 1. B třídy.

Po zápase je ještě v plánu autogramiáda hráčů HC Škoda Plzeň, během zápasu se budou prodávat suvenýry z indiánského fanshopu.