Pozvánka na zápasy mládežníků

Pátek i sobota doma! Přijďte podpořit mládež v boji o důležité body

Junioři prolomili sérii tří porážek a na vysokou výhru budou moci navázat již v pátek v domácím utkání proti Kladnu. Dorost pokračuje v dominanci, nyní ho však čekají dva těžké zápasy proti celkům z horní poloviny tabulky, v sobotu se proti Pirátům představí doma. Pojďte se podívat na úspěšné mládežnické týmy do Home Monitoring Arény!

Junioři

Uplynulé období

Po reprezentační přestávce se juniorům relativně zadařilo. Nejprve sice podruhé v řadě padli v západočeském derby s Energií Karlovy Vary 2:3 v prodloužení, následně na domácí půdě už však prolomili sérii tří porážek a nejen to. Litvínov indiáni rozstříleli 8:1, zaznamenali nejvyšší výhru v sezóně, připsali si plný počet bodů a poskočili na třetí místo.

Tento týden

Šestičlenná tabulka je stále ohromně vyrovnaná, prvního a posledního dělí jen sedm bodů. A proto bude důležitý každý bodík. Junioři budou hrát v Home Monitoring Aréně netradičně v pátek v 16:00, proti nim se postaví zatím poslední Rytíři Kladno. O den později v sobotu od 15:00 nastoupí Západočeši v Praze proti druhé Slavii.

Aktuální pozice: 3.



Dorostenci

Uplynulé období

Podle očekávání plzeňský dorost zvládl utkání proti papírově slabšímu soupeři a ačkoliv hrál venku, nebál se pořádně rozstřílet. Pražské Kobře nasázel hned jedenáct kousků a zvítězil s čistým štítem 11:0. Ovládli i nadstavbu. Západočeši tak stále zůstávají neporaženi a suverénně vedou tabulku už o sedm bodů.

Tento týden

Indiány čekají tento týden dva duely a jestli si budou chtít udržet stoprocentní bilanci, budou muset znovu předvést to nejlepší. Již ve středu od 17:00 totiž vyjedou na led zatím čtvrtého Litvínova. Proti dalšímu severočeskému celku, tentokrát třetímu Chomutovu, se představí na domácí půdě v Home Monitoring aréně v sobotu přesně ve 12:00.

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Osmáci i šesťáci dokázali porazit Jindřichův Hradec, tento týden si však zápasově odpočinou. Další duel je čeká 3.11. v Českých Budějovicích. Ve skvělých výkonech pokračuje sedmá třída, ta ještě ani jednou neprohrála a poradila si, stejně jako páťáci, minulý týden s Rokycany. Obě třídy čeká další zápas v sobotu na půdě Sušice.