Pozvánka na zápasy mládežníků

Junioři hrají dvakrát doma, dorost jednou! Přijdete mládež podpořit?

Juniorka je na třetím místě tabulky a základní skupina pomalu finišuje. Indiány nečeká nic lehkého, proto potřebují vaši podporu! V Home Monitoring Aréně se představí ve čtvrtek i v pátek, vedoucí dorostenci pak v sobotu.

Junioři

Uplynulé období

Znovu jedno vítězství a jedna porážka. Taková je bilance plzeňské juniorky v minulém týdnu. Pomalu se rýsuje trojice, které by postup neměl uniknout. Indiáni díky výhře nad Kladnem doma 4:2 poskočili dokonce na druhé místo, následně však přišla prohra se Slavií 1:3, v nadstavbě však junioři brali alespoň bod. Nyní jsou v tabulce třetí se čtyřbodovým náskokem na čtvrtý Litvínov.

Tento týden

Veledůležitý domácí dvojboj čeká modrobílé barvy. Přijďte juniory podpořit obzvlášť na západočeské derby ve čtvrtek od 17:00! Karlovy Vary jsou zatím poslední, ale pouze šest bodů za Plzní. Hned o den později v pátek také v 17:00 vyzve Škoda vedoucí celek tabulky Chomutov, hrát se bude znovu v Home Monitoring Aréně!

Aktuální pozice: 3.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorost má za sebou dvě velmi těžká utkání. Západočeši poprvé v sezóně padli, z Litvínova však neodjeli s prázdnou, prohráli 5:6 po nájezdech. Druhý souboj se severočeským celkem už však indiáni zvládli, Chomutov doma porazili 4:2 a bonusový bod brali i v nadstavbě.

Tento týden

Opět dva náročné duely čekají plzeňské dorostence. Ve čtvrtek od 17:30 vyjedou na led pražské Sparty, která je zatím na šesté pozici. Ve druhém utkání se však indiáni představí v Home Monitoring Aréně, v sobotu ve 12:00 se proti nim postaví Rytíři Kladno, zatím třetí celek tabulky!

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Osmou a šestou třídu čeká po menší přestávce zápas v Českých Budějovicích, kde se představí šesťáci v sobotu a osmáci o den později. Úspěšný duel za sebou mají obzvlášť páťáci, kteří rozstříleli Sušici vysoko 28:0! Nyní odehrají domácí duel stejně jako sedmáci, v sobotu v malé hale vyzvou HC Příbram. Startuje se brzy po poledni.