Pozvánka na zápasy mládežníků

Základní skupiny jdou do finiše, vedoucí dorostence čeká další domácí duel!

Mládež má za sebou další dobrý týden, dorost dvakrát zvítězil, junioři jednou a jsou blízko k postupu do lepší nadstavbové skupiny. Nyní je čeká reprezentační přestávka, dorostenci se přesto ve středu představí v Home Monitoring Aréně.

Junioři

Uplynulé období

Důležitý krok udělali Západočeši k postupu do nadstavby DHL extraligy juniorů. Ze šestičlenné skupiny postupují čtyři, indiáni jsou třetí a na páté Karlovy Vary a šesté Kladno už mají devítibodový náskok, to vše čtyři kola před koncem základních skupin. Hodně k tomu pomohla výhra právě proti Karlovým Varům ve čtvrtečním západočeském derby. Plzeň předvedla parádní výkon a díky výhře 5:2 a následnému vítěznému prodloužení brala všechny čtyři body. Další domácí duel s Chomutovem už se tolik nepovedl, indiáni padli 1:5, nakonec uspěli alespoň v nadstavbě.

Tento týden

Na programu je reprezentační přestávka, do bojů se dostanou všechny mládežnické reprezentační výběry, kam se dostal například Sebastián Malát, ten si zahraje na neoficiálním mistrovství světa v kanadském Saint John. Další zápasy čekají juniory 15. a 17. listopadu.

Aktuální pozice: 3.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorost kráčí za postupem z prvního místa. Čtyři zápasy před koncem vede o sedm bodů před druhou Slávií. Pomohl tomu i minulý týden. Indiáni totiž loupili na Spartě, kde zvítězili 4:2, nevyšly jim akorát nájezdy. To už neplatilo v sobotním domácím zápase proti Rytířům Kladno, Středočechy udolala Plzeň 3:2 právě samostatných nájezdech.

Tento týden

Dorostence čeká jeden duel i v reprezentační přestávce, na tento týden se totiž přeložil domácí zápas proti poslednímu PZ Kladnu. Přijďte indiány podpořit, utkání startuje v Home Monitoring Aréně ve středu ve 14:00!

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Osmou a šestou třídu čeká v sobotu další zápas. Po dlouhé době se představí na domácí půdě v malé hale, vyzvou Hockey Club Tábor! Sedmáci mají za sebou úspěšný duel doma s Příbramí, zvítězili 11:2, páťáci naopak padli 3:8, avšak hráli proti o rok staršímu soupeři. Tyto dvě třídy čeká tento týden duel na půdě Spartaku Žebrák, a to také v sobotu.