Pozvánka na zápasy mládežníků

Juniory i dorostence čekají těžké zápasy na ledě soupeřů

Po reprezentační přestávce pokračuje DHL extraliga juniorů, čtyři zápasy před koncem základní části patři juniorům postupové třetí místo, nyní sehrají dva důležité zápasy na ledě soupeřů. Dorost je stále na prvním místě a čeká ho západočeské derby.

Junioři

Uplynulé období

Z důvodu reprezentační přestávky se DHL extraliga juniorů minulý týden nehrála, Sebastián Malát však oblékl dres reprezentační sedmnáctky a na neoficiálním mistrovství světa vybojoval sedmé místo, Petr Eret zase odehrál tři zápasy proti Finsku za devatenáctku. Zbytek týmu se mohl připravovat na zbylé čtyři duely, ve kterých se rozhodne, do jaké nadstavbové skupiny indiáni proniknou.

Tento týden

Západočeši před sebou mají nelehký úkol, jako první vyjedou na led čtvrtého Litvínova, jenž ztrácí na Škodu čtyři body, tento souboj odstartuje ve čtvrtek v 17:00. Poté sehrají další důležitý venkovní zápas, tentokrát na Kladně, které je zatím poslední, ale ztráta devíti bodů také není nedostižná. Toto utkání sehraje juniorka v sobotu od 15:30.

Aktuální pozice: 3.



Dorostenci

Uplynulé období

I v reprezentační přestávce sehrál dorost jedno utkání, a to předehrávku 18. kola proti poslednímu PZ Kladnu. Indiáni si zastříleli a brali všechny čtyři body, Kladno porazili vysoko 8:4.

Tento týden

Čtyři kola před koncem dorostenci stále vévodí tabulce, jsou první o jedenáct bodů, mají však jeden zápas navíc. Tento týden sehrají jeden zápas, Karlovy Vary se jim budou snažit oplatit porážku z prvního západočeského derby, které Plzeň ovládla 4:0. Duel startuje na ledě Energie ve čtvrtek v 18:00.

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Osmáci za sebou mají úspěšný zápas proti Táboru, nedělní utkání proti Písku bylo zrušeno i pro šesťáky. Tyto dvě třídy odehrají další duel až příští týden. Sedmáci si připsali šestou výhru v sezóně, když rozstříleli venku Žebrák 11:1, páťáci na stejném místě naopak padli 5:9. Rovněž sedmou a pátou třídu čekají další zápasy až příští týden.