Pozvánka na zápasy mládežníků

Junioři zabojují o postup v posledních dvou duelech! Přijdete je podpořit?

Juniorka má za sebou skvělý týden, když zvítězila v Litvínově i na Kladně a v pátek se po třech týdnech představí v Home Monitoring Aréně v pikantním souboji proti vedoucí Slavii! Suverénně vedoucí dorostence čeká jeden duel.

Junioři

Uplynulé období

Úspěšný týden za sebou má juniorka po reprezentační přestávce. Čekaly ji dva těžké zápasy na ledě soupeřů, ale indiáni zvládli oba! Nejprve v přestřelce udolali Litvínov 7:5, jen v nájezdech už neuspěli. O dva dny uspěli i na Kladně, které vynulovali a brali tři body za vítězství 3:0, opět zaváhali až v nájezdech.

Tento týden

Poslední dva duely mají před sebou Západočeši! A vy je máte možnost podpořit už v pátek v 17:00! V přímém souboji prvního s druhým vyzvou v Home Monitoring Aréně Slavii Praha. O den později v sobotu již ve 12:30 uzavřou základní skupinu zápasem s Chomutovem. Plzeň potřebuje udržet alespoň třetí místo, aby postoupila do lepší nadstavbové skupiny o pořadí v play-off.

Aktuální pozice: 2.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorost už má jistou první pozici a postup do skupiny o pořadí v play-off. Pomohl k tomu i minulý týden, kdy Škoda loupila v západočeském derby v Karlových Varech, zvítězila 5:3 a neuspěla jen v nájezdech.

Tento týden

Indiány čeká předposlední duel. Zamíří na led blízkého Meteoru Třemošná, který je zatím na sedmém místě tabulky, zatímco Plzeň je nedostižně první. Duel startuje již v sobotu ve 14:15.

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Všechny třídy čekají zápasy proti mládežnickým týmům Třemošné, což nebude nic lehkého. Osmáci a šesťáci vyzvou Meteor na domácí půdě v sobotu, první duel startuje po třinácté hodině. Sedmá a pátá třída budou hrát až v neděli a na ledě Třemošné.