Pozvánka na zápasy mládežníků

Dorost uzavře úvodní část, junioři už startují další fázi. Hrát se bude hned třikrát v Home Monitoring Aréně!

Juniorka i dorost slaví vítězství v základních skupinách svých kategorií, dorostenci už jako jistí vítězové uzavřou první část v úterý. Junioři se v Home Monitoring Aréně představí v pátek i v sobotu a budou se snažit prodloužit šňůru čtyř výher. Úspěšný týden za sebou mají i třídy, které si všechny (5.-8.) poradily s Třemošnou.

Junioři

Uplynulé období

Juniorka uzavřela základní část. Před posledními dvěma duely jí patřila druhá příčka a musela koukat i za sebe, avšak oba zápasy indiáni zvládli parádně a vyšvihli se dokonce na první místo. To se jim povedlo díky výhře nad dosud vedoucí Slavií doma 3:1, brali dokonce i bonusový bud v nadstavbě. O den později uzavřeli úvodní skupinu další výhrou se stejným výsledkem, v Chomutově zvítězili také 3:1.

Tento týden

Nyní už Plzeň čekají duely v další skupině o dvanácti týmech, kde nejde o postup, ale jen o pozice a případný bodový bonus do dalších bojů. Hned dvakrát se junioři představí tento týden v Home Monitoring aréně. Nejprve v pátek v 17:00 proti Kometě Brno, následně sehrají duel hned o den později v sobotu od 13:30, jejich soupeřem bude Vsetín.

Pozice po první části: 1.



Dorostenci

Uplynulé období

Minulý týden sehrál dorost jedno utkání. Už jako jasný vítěz úvodní části zavítal do blízké Třemošné, v derby dokázal jasně zvítězit 6:1 a ovládli i nadstavbu.

Tento týden

Poslední duel základní části sehraje Škoda již v úterý v 17:00. V Home Monitoring Aréně se představí druhá Slavia Praha, a tak můžeme očekávat jistě zajímavý souboj nejlepších týmů skupiny západ. Příští týden už vstoupí dorostenci do další části sezóny.

Aktuální pozice: 1.



Třídy

Osmáci za sebou mají vydařený duel, v derby porazili Třemošnou 3:0. To šesťáci si proti stejnému soupeři zastříleli ještě pořádně více a zvítězili vysoko 12:2. Tyto dvě třídy čeká v neděli zápas ve Strakonicích. Proti Meteoru nastoupila i pátá a sedmá třída, tentokrát však na třemošenském ledě. Sedmáci slavili výhru 7:1, páťáci dokonce 12:3. Opravdu parádní týden pro mladé modrobílé naděje. Tento týden pátá třída vyzve v pátek Klatovy na malé plzeňské hale od 16:15, sedmáci se proti stejnému soupeři na stejném místě postaví v sobotu ve 13:00.