Pozvánka na zápasy mládežníků

Junioři vstoupili do nadstavby, dorost to čeká tento týden a hned dvakrát se představí doma

Další týden je tu a s ním i další várka zápasů plzeňských mládežníků. Juniorka tentokrát zavítá na led soupeřů, kde bude bojovat o důležité body do tabulky. Dorost nadstavbovou část teprve otevře dvěma duely na domácím ledě v malé hale i Home Monitoring Aréně. Přijďte dorostence podpořit!

Junioři

Uplynulé období

Juniorka už vstoupila do nadstavbové části a hned narazila doma na dva moravské týmy. S Kometou Brno byl k vidění ohromně vyrovnaný souboj, který nakonec rozhodli hosté až v desáté sérii nájezdů, Plzeň brala bod za prohru 2:3. Proti Vsetínu už to byla jiná písnička. Indiáni se prosadili jednou v každé třetině, zvítězili 3:0 a nepovedla se jim akorát nadstavba.

Tento týden

Po dvou zápasech v Home Monitoring Aréně tentokrát čekají juniory Škodovky dvě utkání venku. A nebude to nic jednoduchého. Už ve středu od 17:45 vyjedou na led Slavie Praha, se kterou v základní části dvakrát padli a dvakrát ji porazili. O dva dny později je čeká duel v severočeském Liberci, jenž startuje v pátek v 17:00.

Aktuální pozice: 4.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorost uzavřel první část soutěže na výbornou. V posledním kole přivítal druhou Slavii Praha a souboj dvou nejlepších týmů západní skupiny nabídl skvělou podívanou, kterou nakonec ovládli indiáni 5:4 a dokázali vybojovat bonusový bod i v nadstavbě. Hattrickem zazářil Marek Soukup. Poté si mladí indiáni před startem nadstavby střihli zajímavý dvojduel ve vyhlášené akademii v Salzburgu a uspěli 8:1 a 4:3!

Tento týden

Již ve čtvrtek v 16:00 startuje mladým indiánům další fáze soutěže. Doma se představí proti Hradci Králové, čtvrtému týmu skupiny střed. Hrát se bude na malé hale. Další zápas poté odehrají dorostenci v sobotu od 12:30, na led Home Monitoring znovu přijede Slavia Praha a bude se snažit odčinit porážku z minulého týdne.

Pozice po úvodní části: 1.



Třídy

Osmou a šestou třídu čeká tento týden další soutěžní duel po úspěšném týdnu, kdy osmáci porazili porazili Strakonice 3:1 a šesťáci 8:3. Tentokrát však na domácí půdě malé haly. V sobotu po třinácté hodině postupně vyzvou stejně staré protihráče z Jindřichova Hradce. První vzájemný duel zvládla osmá i šestá třída vítězně. Sedmáci si minulý pátek zastříleli proti Klatovům a zvítězili vysoko 11:0, páťáci to měli těžší, ale nakonec také slavili výhru 8:6. Tyto dvě třídy čeká v pátek přátelský duel s Kometou Brno, program startuje na malé hale ve 12:00.