Odložené utkání JUN

Junioři odkládají druhý duel v řadě, marodka skolila i Mountfield

Mladé pušky po Kladně odkládají zápas i dalšího kola, do Plzně z důvodu rozsáhlé marodky neodcestuje ani Hradec Králové.

Sedmý Mountfield se měl v západočeské metropoli představit v pátek 21. ledna, avšak jako pravděpodobný termín odehrání se nyní jeví středa 26. ledna.

Přitom mělo jít o zajímavé střetnutí, rozjetý lídr soutěže má v zádech pět výher. Východočeši jsou také v laufu, z posledních patnácti duelů jen třikrát odcházeli z ledu s prázdnou.

Oba soupeři se v letošní sezóně již jednou potkali, roli favorita naplnila Škoda. Ta i přes prohranou úvodní část v závěru té druhé překlopila vývoj utkání na svou stranu a vítězství si již vzít nenechala. Jednalo se navíc o čtrnácté vítězství v řadě od startu soutěže, ve kterém indiáni neztratili ani bod!

Plzeň by tak měla k soutěžnímu utkání nastoupit až o den později, kdy na svém ledě v sobotu 22. ledna od 13:00 v LOGSPEED CZ Aréně přivítá deváté Pardubice.

K opanování základní části zbývá indiánům odehrát posledních sedm zápasů, náskok na druhý Liberec, který mimo jiné ještě přivítají doma, činí aktuálně sedm bodů.