Partnerství s ARC-HEATING

ARC-HEATING i nadále podporuje mládež a A tým HC Škoda Plzeň

ARC-HEATING je významným partnerem plzeňského hokeje již od roku 2016 a bude jej podporovat i následující sezónu.

Podpora se týká jak dospělého A týmu, tak modrobílé hokejové mládeže, která v minulých týdnech oslavila dva mistrovské tituly. „Jsme moc vděčni za spolupráci se společností ARC-HEATING. Jsou silným partnerem, který při nás stojí již řadu let, čehož si nesmírně ceníme,“ uvedl k důležitému podpisu Martin Straka, generální manažer HC Škoda Plzeň.

ARC-HEATING je společností zabývající se tepelným zpracováním kovů (žíhání v pecích, lokální žíhání, předehřevy, dohřevy) a tryskáním s pobočkami v Brně, v Göteborgu (Švédsko) a v Martine (Slovensko). Projekty realizuje po celé Evropě, nejčastěji ve Skandinávii, ale také v Německu a v Polsku. Společnost působí na trhu od roku 2007 a postupně se propracovala mezi nejlepší ve svém oboru.

„Máme z úspěchu plzeňské mládeže obrovskou radost a moc jim gratulujeme! Věřím, že se k nim přidá i áčko a v Plzni si užijeme skvělý hokej před naplněnými tribunami. Moc se těším na atmosféru domácích zápasů, až se na tribuny po omezeních vrátí zplna fanoušci!“ říká ke spolupráci ředitel ARC-HEATING Michal Turek.