Přátelské duely tříd

Třídy znají své soupeře pro přípravné duely!

Mladí indiáni nyní polykají plné tréninkové dávky v rámci suché přípravy, již brzy se ale vydají na led a k přípravným duelům před novou sezónou.

9. třída
Nejstarší žákovská kategorie Škody dosáhla vloni na celkovou bronzovou medaili poté, co se přes základní část a nadstavbu kvalifikovala až mezi nejlepších šest celků na Mistrovství ČR. Zásluhu na tom měli také trenéři Tomáš Pejchar, Václav Benák a František Černý, všichni také devítku povedou i do nové sezóny.

Společně vše odstartují po suché přípravě v úterý druhého srpna doma soubojem se Slavií, o dva dny později na svém ledě přivítají německý Kolín, v dalším týdnu ještě jihočeský Motor. Následuje pětidenní soustředění v Příbrami, odveta v Praze na ledě Slavie a souboj s Mannheimem. Předposlední srpnový víkend se mužstvo vydá na turnaj do Karlových Varů a vše završí duely v Litvínově a s Energií.



8. třída
Lodivoda Františka Roubala nahradil Václav Benák. Asistentem, stejně jako vloni, bude Tomáš Pejchar. František Roubal nově převezme šestou třídu.

Společně vyjedou na led k přátelskému střetnutí poprvé čtvrtého srpna, když před vlastním publikem vyzvou na souboj Motor. V dalším týdnu čeká na plzeňské mladíky pětidenní soustředění, které rozčísne duel v Chomutově. Poté je na řadě odveta, souboj s Karlovými Vary a v plánu je ještě další souboj.



7. třída
Sedmáci rovněž budou mít nové kouče. Bořka Hanzlíka, nahradí Daniel Dědič a poprvé své svěřence povede do boje v první srpnovém týdnu, soupeři jsou ještě v jednání.

Následně je na programu třídenní soustředění v Karlových Varech, které vygraduje čtvrtý den soubojem právě s Energií. Devatenáctého srpna modrobílí před svými fanoušky přivítají německý Mannheim a v závěru měsíce ještě jsou v jednání možné duely.




6. třída
Jak již bylo řečeno výše, šesťáci budou nyní pod velením Františka Roubala. Poprvé se společně představí v utkání desátého srpna, kdy vyrazí do Chomutova. Hned v sobotu na svém ledě přivítají Karlovy Vary a v dalším týdnu i Chomutov a opět Energii. V posledním srpnovém víkendu pak na ledě Karlových Varů rozehrají i turnaj.



5. třída
U páté třídy zůstává Milan Volák, kterému asistuje Štěpán Hanzlík. Kalendář přípravných duelů je zatím nedokončený, jistý je zatím souboj s Wolves pětadvacátého srpna a hned poté turnajové klání na ledě Kooperativa Arény.