Stříbrní čtvrťáci

Čtvrtá třída vybojovala stříbro na Wolves cupu 2022!

Druhý zářijový víkend se mladí indiáni představili na hale na Košutce, kde se konal velký turnaj pod záštitou Vlků.

Na velké klání se totiž sjelo hned dvanáct klubů. Týmy byly rozděleny do dvou skupin po šesti, avšak každý odehrál pouze čtyři zápasy, nikoliv pět. První dva celky pak měly jistý postup do čtvrtfinále, zbytek musel projít nejprve přes osmifinále.

Mladí indiáni vstoupili do turnaje vyrovnanou bilancí. V základní skupině modrobílí porazili Černošice 3:1 a Karlovy Vary 10:2, prohráli ale s Jindřichovým Hradcem 2:7 a Hradcem Králové 3:4.

Pak přišly na řadu vyřazovací boje. V osmifinále indiáni narazili na Třemošnou, kterou porazili až po samostatných nájezdech 3:2. Stejným výsledkem vyřadili i Slaný a v semifinále si vyšlápli na Kladno dokonce 6:1. Ve finále Západočeši narazili opět na Hradec Králové, který byl znovu nad jejich síly - 6:8.

„Po celý turnaj kluci předváděli pěkné výkony a ukázali, že zvládnou hrát proti každému soupeři. Některé zápasy jsme sice prohráli, ale výsledky pro mě nejsou tím hlavním. Pouze těžká utkání nás budou posouvat dál, a to dnes skoro všechny splňovala, takže jsem spokojený. Druhé místo je pak krásným bonusem,“ ohlíží se trenér Štěpán Hanzlík.