informace z ticketingu

Informace pro fanoušky: volný prodej permanentek se rozběhne 17. července a vstupenky nepodraží!

Vážení fanoušci, přinášíme kompletní informace k prodeji permanentních vstupenek po uvolnění opcí loňských permanentkářů a také přehled cen vstupenek na novou sezónu. To nejdůležitější: Nezdražujeme!

Prodej permanentních vstupenek se znovu naplno rozběhne 17. července a fanoušci budou moct vybírat také z uvolněných míst!


Jednotlivé vstupné

ONLINE PRODEJ

Přípravná utkání

Prvního srpna se následně rozeběhne prodej vstupenek na přípravná utkání. Pozor, utkání 8. srpna hrajeme ve Strakonicích a nejsme pořadatelem. Vstupenky budete moct kupovat přes webové stránky pořádajících Strakonic.

Jednotná cena vstupného pro domácí duely (celkem jsou v plánu tři) je 100,- Kč. Permanentkáři mají pochopitelně vstup zdarma, a to jak držitelé sezónních vstupenek Premium, tak Klasik.

Na domácí přípravná utkání se nebudou prodávat vstupenky-místenky s označením příslušného místa. Jednat se bude o vstupenku do haly (volné-sezení) s tím, že si fanoušek vybere své místo, na které se bude chtít usadit nebo pokud bude chtít utkání sledovat v sektoru pro stání. Toto také platí pro permanentkáře. V případě, že budete vyžadovat sedět přesně na svém místě, které jste si permanentní vstupenkou zakoupili, obraťte se na činovníka pořadatelské služby, aby vám asistoval. Vše určitě vyřídíme k vaší spokojenosti.

Utkání Tipsport extraligy

Ceny vstupenek na jednotlivá utkání zůstávají od loňského roku stejná. Navzdory všeobecně napříč odvětvími a společností jako takovou dochází ke zdražování. Přejeme si mít opět zaplněné tribuny!