tisková zpráva

Společnost ZINZINO zpět mezi partnery HC Škoda Plzeň

Zinzino je již zavedená a nejen mezi sportovci velice populární značka, která do České republiky přinesla unikátní produkty, které svým působením ovlivňují fungování buněk v lidském těle, a tím i zdraví celého těla.

Vše je doplněno jednoduchým domácím krevním testem, který prozradí, v jakém stavu je váš organismus a zda dokáže vstřebávat látky, které do něj dáváte formou stravy nebo doplňků, případně do jaké míry je umí vaše tělo vstřebat.

Dnes již totiž neplatí známé „jsi tím, co jíš“, ale daleko více „Jsi tím, co tvé tělo umí vstřebat“.

„Celý hokejový A tým prošel testy, které jsou unikátní a jediné svého druhu. Dle výsledků každého jednotlivce nastavíme individuální plán pro každého z nich tak, aby z výhod produktů Zinzina získal co největší užitek“, uvádí Tomáš Brožek, zástupce společnosti Zinzino pro ČR.

„Jsme moc rádi za spolupráci se společností Zinzino. V hokeji rozhodují maličkosti a my věříme, že tímto partnerstvím umožníme našim hráčům být zase o potřebný kus napřed. Očekáváme zlepšení v oblasti regenerace, posílení imunity a odolnosti,“ kvituje Jan Snopek, kondiční trenér HC Škoda Plzeň.

Přání spolupracovat se společností Zinzino vzešlo přímo z kabiny Indiánů, o to je partnerství ještě cennější. Užívání produktů ZINZINO je přínosem pro sportovce v oblasti posílení imunity, rychlejší regenerace těla, zlepšení fyzické kondice, psychické stability, lepší koncentrace. A to vše čistě přírodními produkty bez chemie.

ZINZINO - to je výživa založená na testování a podložená vědeckým výzkumem.

Zinzino je společnost, která byla založena 2005 ve Švédsku a postupně se začíná rozšiřovat do celého světa. A nyní se vrací mezi partnery HC Škoda Plzeň jako partner klubu pro výživu.