Lucie Mužíková končí na pozici marketingové manažerky a tiskové mluvčí. Komunikaci klubu přebírá nový tým.

HC Škoda Plzeň oznamuje po mnohaleté spolupráci odchod marketingové manažerky a tiskové mluvčí Lucie Mužíkové. Lucii děkujeme za její úsilí, oddanost a vykonanou práci pro náš klub. Přejeme ji vše nejlepší na její nové cestě a to nejen v soukromém ale i pracovním životě.

S odchodem Lucie Mužíkové z pozice marketingové manažerky představujeme nový tým, který se bude dále starat o marketing a komunikaci. Novými členy budou Lukáš Bohata a Alex Martinák, kteří přicházejí z partnerské spolupráce se společností Šmucler Studio, která již připravovala komunikační strategii a vizualizaci pro letošní sezónu.Lukáš Bohata bude mít na starost strategii marketingu a komunikace, kde zúročí své mnohaleté zkušenosti. Alex Martinák bude zodpovědný za operativní záležitosti a komunikaci na sociálních sítích.

Vyjádření představenstva: : "Hlavním cílem nového týmu je posunout naši komunikaci na vyšší úroveň a nastavit efektivní procesy, které nám umožní být flexibilní a rychlí v reakci na potřeby našich fanoušků a partnerů. Chceme být více aktivní, naslouchat potřebám a přiblížit náš klub těm, kteří ho podporují. Věříme, že kombinace zkušeností Lukáše Bohaty, Alexe Martináka a kreativního přístupu Šmucler Studia nám umožní dosáhnout těchto cílů a posunout HC Škoda Plzeň na další úroveň"

Těšíme se na novou etapu v naší marketingové strategii a věříme, že změna přinese do našeho klubu svěží nápady a inovace, které posílí naši pozici nejen na ledě, ale i mimo něj. Společně budeme pokračovat v budování silné značky HC Škoda Plzeň.