Play off týden v Plzni

Play off týden v Plzni! Tři kategorie indiánů se představí doma

Bohužel A tým indiánů svou pouť vyřazovacími boji již ukončil, avšak vyhlášená plzeňská mládež chystá zápasy pořádně našlapaný hrací týden!

Junioři
První, kdo z mládežnických celků indiánů již rozehrál play off, je kategorie nejstarší. Osmifinálová série, která se hraje na tři vítězné duely, započala dvojutkáním v Liberci. A Západočeši si vedou dobře, pod Ještědem uloupili jedno utkání.

V prvním střetnutí se strhla jedenáctigólová přestřelka, ve které se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, domácí dokonce vedli i o dvě branky, leč nakonec hosté rozhodli v prodloužení. O den později si Tygři dokráčeli pro vedení 3:0, které již hosté pouze dokázali ponížit.

Nyní se série stěhuje do Plzně, kde se bude hrát v pondělí 11. března od 17:00 a ve stejný čas i o den později. Případný rozhodující pátý duel je na programu pod Ještědem v pátek patnáctého března.

S Libercem se Západočeši potkali i v první fázi soutěže. Ze čtyř utkání se Škoda radovala až v posledním vzájemném měření sil, když uspěla 4:2, před tím padla 1:3, 1:2 a taktéž 2:4.

V play off před dvěma lety se oba celky potkaly ve finále, kde titul vybojovali indiáni. Vloni na jaře pak modrobílí skončili ve čtvrtfinále.

Více o zápasech ZDE!


Dorost
V sobotu devátého března zakončili mladí šikulové základní část s nadstavbou a již ve středu třináctého března ve 13:30 rozehrají svoje osmifinále v Přerově. Série, která se hraje na dvě vítězná střetnutí, se do Plzně přesouvá v pátek patnáctého března od 17:00, případný rozhodující duel se na stejném místě odehraje o den později od 13:00.

Mladí šikulové obhajují stříbrné medaile z loňské sezóny, před tím vybojovali dokonce mistrovský titul. Letošní dlouhodobou fázi soutěže zakončili na sedmém místě, soupeř z Přerova na desátém. Oba celky se potkaly dvakrát a vždy se radovali domácí - modrobílí 5:2 a Hanáci 4:3.

Více o zápasech ZDE!


9. třída
Nestarší žákovská kategorie odehrála nejlepší základní část ze všech plzeňských týmů. Po první fázi soutěže posbírali modrobílí třetí nejvyšší počet bodů ze všech čtyřiadvaceti celků, v nadstavbě pak dokonce nejvíce! Soupeřem budou šestnácté Vítkovice, se kterými se v lize ještě letos indiáni nepotkali. Střetli se ale na vánočním turnaji v Pardubicích, kde vyrovnaný duel nakonec Západočeši opanovali 4:2.

Série, která se rovněž hraje na dvě vítězná utkání, startuje ve středu třináctého prosince na ledě Ridery, do Plzně se pak přesune v sobotu šestnáctého března od 15:30, případný rozhodující duel je naplánován o den později s úvodním buly od 10:00.

Vloni deváťáci Škody skončili svou jízdu ve čtvrtfinále, o rok dříve vybojovali bronz.

Více o zápasech ZDE!