Přátelsky JUN, DOR, Z9

Junioři, dorost i devítka znají rozpis přípravných duelů!

Trojlístek nejstarších mládežnických kategorií indiánů se již pilně připravuje na novou sezónu, nyní se odkrývají rozpisy přípravných duelů.

Junioři indiánů se k úvodnímu přátelskému duelu nové sezóny vydají již v červenci, šestadvacátého v pravé poledne hostí Písek. Za čtyři dny již navíc okusí první letošní západočeské derby, které bude hostit Energie. Následovat bude turnaj v Pardubicích a třeba i souboje s německým Düsseldorfem a Ingolstadtem. Tým povede znovu Petr Vojan, asistentem bude František Bombic. První extraligové kolo by na modrobílé mělo čekat prvního září, kdy přivítají pražskou Spartu.
Více o přípravných duelech ZDE!

Dorostenci rozehrají letní duely ve stejný den jako jejich starší kolegové, jen soupeř bude jiný - Sparta. Svěřenci kouče Michala Straky a Václava Benáka přivítají na svém ledě Krefeld a mimo jiné se představí například na turnaji v Pardubicích a Ingolstadtu. Extraligu odstartují o něco později než junioři, prozatímní plán počítá s šestým zářím a domácím soubojem s Kladnem.
Více o přípravných duelech ZDE!

Nejstarší žákovská třída bude obhajovat loňské extraligové stříbro znovu pod taktovkou Tomáše Pejchara, kterému budou asistovat Václav Benák a František Černý. Mladí hráči odehrají první přátelský duel proti Rytířům z Kladna druhý srpnový den. Poté na tým čeká týdenní soustředění v Tachově a dva turnaje - v Chomutově a Karlových Varech. V západočeské metropoli se také představí dva celky z Německa, soupeřem devítky bude Mannheim a Kolín nad Rýnem. Extraligu mladí šikulové odstartují v neděli osmého září domácím duelem s Pískem.
Více o přípravných duelech ZDE!