Skupina hlavních sponzorů se rozrostla

Již během zápasů základní skupiny Tipsport Hockey Cupu vládne v plzeňském managementu spokojenost. „Jsme rádi, že nám naši dosavadní hlavní partneři zůstali věrní a prodloužili smlouvy. Navíc máme mezi hlavními sponzory několik nových jmen,“ prozrazuje důvod obchodní a marketingový manažer Jan Šůs. Skupina hlavních partnerů tak před nadcházející sezónou čítá deset společností.

Jak jsme již informovali, v květnu prodloužil kontrakt generální partner klubu společnost LASSELSBERGER a.s. To však nebyla z hlediska finančního zajištění klubu poslední dobrá zpráva. Důležité je, že se rozrostla rodina hlavních partnerů. V dlouhodobé spolupráci i nadále pokračují společnosti Čedok a.s., Daikin Industrie Czech Republic s.r.o., Plzeňský prazdroj a.s. a ELIOD servis, s.r.o. Novými hlavními partnery jsou od sezóny 2007/08 LEKOV, a. s., ELFETEX, spol. s r.o., PechaSan spol. s.r.o. a KERAMIKA SOUKUP a.s.

Radost z pokračující i nově nastavené spolupráce neskrývá ani prezident klubu Tomáš Král. „Jak jsem již mnohokrát uvedl, plzeňský hokej má štěstí v tom, že má při sobě velkou skupinu partnerů, což je základem pro to, aby se dalo něco dělat,“ pochvaluje si a děkuje za přízeň všem partnerům.

Již v květnu byla na slavnostní tiskové konferenci podepsána nová roční smlouva s generálním partnerem klubu LASSELSBERGER a.s. "Když se mi pan Josef Lasselsberger ptal, kolik nám tahle smlouva přinese nových zakázek a zákazníků, odpověděl jsem mu, že se to nedá přepočítat na peníze. Díky hokeji se nám podařilo dostat se do povědomí," komentoval prodloužení spolupráce generální ředitel společnosti ing. Roman Blažíček.

Určitě nejdéle mezi hlavními partnery najdeme cestovní kancelář Čedok a.s. Ta zachovává svoji náklonnost plzeňskému hokeji již deset let a logo společnosti se stalo stálou ozdobou dresů, v nichž Plzeňáci nastupují k extraligovým utkáním. Nejinak tomu bude i v sezóně 2007/08.

Do třetího roku vstoupí spolupráce mezi hokejovým klubem a společností Daikin Industrie Czech Republic s.r.o. I letos se obě strany domluvily na dalším pokračování. „My jsme se vůbec nerozhodovali, to je dané naší strategií. Daikin chce navázat spolupráci a udržovat ji dlouhodobě na vysoké úrovni. Nedíváme se na krátkodobé výsledky v jedné sezóně, pro nás je důležité, že můžeme nabídnout našim zaměstnancům snadnější přístup na hokejová utkání, řekl personální a správní ředitel plzeňské pobočky Daikin Industries Bohuslav Borovanský.

I nadále budou spojovat své síly dva symboly města Plzně, Plzeňský prazdroj a.s. a hokejový klub HC LASSELSBERGER PLZEŇ. Již v uplynulém ročníku nejvyšší soutěže nosili hokejisté na hlavách přilby v barvě zlatavého moku, nastolená tradice bude pokračovat i letos. Stejně tak se Plzeňané mohou těšit na volné bruslení s Plzeňským Prazdrojem.

Dalším z věrných partnerů je expert na ekologickou likvidaci odpadů ELIOD servis, s.r.o., společnost vstupuje již do páté sezóny po boku hokejového klubu. Prokurista společnosti ing. Jiří Vlasák je nadále optimistou: „Hráčům i vedení klubu stále věřím, proto jsem rád, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy. Doufám, že letos hráči protrhnou smůlu, která je provázela a klub dosáhne úspěchu."

Mezi hlavními partnery nově figuruje ELFETEX, spol. s r.o. „Jsme rádi, že jsme mohli uzavřít partnerství s místním hokejovým klubem a podpořit tak plzeňský sport,“ uvedl k podpisu smlouvy jednatel společnosti Josef Šafařík.

Společnost LEKOV, a.s. vstoupila do podvědomí hokejové veřejnosti již na jaře letošního roku pořádáním mezinárodního turnaje hráčů pátých tříd, LEKOV Cupu. V plzeňském hokeji se angažuje i nadále a před sezónou 2007/08 rozšířila řady hlavních partnerů klubu.

K dosavadním hlavním partnerům se připojilo jméno společnosti PechaSan spol. s.r.o., která je vlastníkem dlouhodobého partnera klubu Knorr – vybavení koupelen spol. s r.o. "Naše spolupráce s klubem již trvá delší dobu, hokej je v Plzni sportem číslo jedna, jsem plzeňským patriotem, i proto bychom chtěli hokej nadále podporovat," prozrazuje jednatel společnosti Roman Němeček.


S klubem již dlouhou dobu spolupracuje také společnost KERAMIKA SOUKUP a.s. Její přízeň stále trvá a pro nadcházející sezónu se dokonce zařazuje mezi hlavní partnery. Známý nosorožec tak bude dále bojovat společně s hokejisty.



Tím výčet hlavních partnerů, kteří před nadcházející sezónou podepsali nové smlouvy, končí, nekončí však seznam všech těch, kteří se podílejí na fungování hokejového klubu. „Chtěl bych poděkovat všem našim sponzorům, od těch nejmenších až po ty, jejichž pomoc je pro nás nejcitelnější. Jsem rád, že nám zůstávají věrní, i když se nám v uplynulém roce na ledě příliš nedařilo,“ vzkazuje závěrem za celý klub obchodní a marketingový manažer Jan Šůs.