Indiáni na HokejkaTV pro permanentkáře zdarma

AKTUALIZOVÁNO: Indiáni na HokejkaTV pro permanentkáře zdarma

Po nařízení Ministerstva zdravotnictví mohou po následujících 14 dní navštěvovat diváci utkání Tipsport extraligy jen v počtu 1000.

Naši permanentkáři ale mohou po celý měsíc sledovat zápasy našeho klubu zdarma na HokejkaTV. Tato možnost se nevztahuje na zápasy vysílané O2TV SPORT.

Jak získají permanentkáři HC Škoda Plzeň přístup k bezplatným streamům na HokejkaTV.cz?

Permanentkáři všech klubů Tipsport extraligy ledního hokeje, včetně našeho, mají díky nabídce BPA sport marketing možnost sledovat streamy z TELH až do konce října bezplatně. Jak se ke streamům dostanou?

  • Musíte být vlastníkem permanentní vstupenky nebo klubové karty našeho klubu.
  • Přihlásíte se na www.hokejkatv.cz do svého účtu. Pokud jej nemáte, musíte se nejprve registrovat a registraci potvrdit.
  • V MENU na levé straně jděte do sekce „Placený obsah“.
  • Vyberte si členství s názvem „KLUB TELH“ a klikněte na „Objednat“.
  • Do pole „Zadej slevový kód“ zadejte kód, který máte od klubu.
  • Kód potvrďte kliknutím na „Použít kód“.
  • Dokončete proces kliknutím na „Objednat předplatné“.
  • Nyní už můžete sledovat streamy z TELH na HokejkaTV.cz – najdete je v MENU v sekci Tipsport extraliga / TELH živě

V případě problémů s registrací můžete kontaktovat podporu HokejkaTV.cz na mailu podpora@hokejka.cz.

Jak se dostanete ke slevovému kódu?

Kódy byly odeslány na emaily, které jste zadávali při koupi permanentní vstupenky. Pokud jste svůj kód neobdrželi, kontaktujte nás na mailu ticketing@hcplzen1929.cz a připojte do textu své telefonní číslo a e-mailu také kód, který jste od nás obdrželi.

Může se předávat slevový kód dál?

Důrazně doporučujeme nepředávat. Každý slevový kód lze použít jen jednou. Pokud ho tedy někdo zadá před vámi, už nepůjde uplatnit. Co se týče přihlášení a sledování přenosů, můžete se přihlásit a sledovat přenosy v jeden čas pouze na jednom zařízení.

Uvidíte na HokejkaTV.cz všechna utkání Tipsport extraligy?

Na HokejkaTV.cz se vysílají všechna utkání TELH kromě exkluzivně vybraných přenosů O2 TV Sport. Na jejich vysílání nemá HokejkaTV.cz práva.

Co když nemáte permanentní vstupenku?

Stále můžete na HokejkaTV.cz sledovat streamy vašeho klubu, navíc jej tím i podpořit. K dispozici jsou dva druhy předplatného: denní za 99 korun a týdenní za 249. Po uhrazení této částky jdou všechny peníze po odečtení DPH a povinných bankovních poplatků přímo klubům.