Soustředění na Šumavě II

Druhé šumavské soustředění indiánů

Hokejisté plzeňské Škody se podruhé během letní přípravy vrátili do šumavské Železné Rudy, kde pokračoval tréninkový program na suchu před nástupem na led. Ukázku z odpoledního programu přinášíme i ve videu!

Indiáni i nadále polykají tvrdé tréninkové dávky, během dneška na ně čeká poslední tradiční den soustředění. A to bylo znovu náročné, Plzeňané na sjezdovce a v jejím okolí v žádném případě nezaháleli. Ranní běh, který je určen pro mladé hráče, je stále v kurzu. Všichni spoluhráči se následně sejdou na dopoledním tréninku, kde je opět po protažení čeká běh s pneumatikami do kopce. Na vše pečlivě dohlíží kondiční trenér Škody Jan Snopek se svými kolegy.

Během odpoledního programu přijde na řadu posilování. Hráči se v kruhu prostřídají během různých cviků, které jsou určeny jak na zesílení celého těla, tak na dynamiku. Po konci této části tréninku na hokejisty čeká ještě hra. V našem videu uvidíte ukázky z odpoledního programu a následného fotbalu!

Druhé šumavské soustředění bude zakončené v pátek 5. 7. výběhem na Pancíř, poté na hokejisty čeká zasloužené volno. Opět se sejdou koncem července, 24. 7. je čekají letošní třetí testy, o den později jdou již na led.