Soupeř a vstupenky v semifinále

Indiáni se v semifinále turnaje utkají s Třincem

Čtvrteční dohrávka čtvrtfinálových sérií rozhodla, že se indiáni v semifinále poměří s klubem HC Oceláři Třinec. Připomínáme, že vstup do arény je pouze v roušce a že permanentní vstupenky pro Tipsport extraligu 2020/21 neplatí. Každý z fanoušků musí mít svou vlastní jednotlivou vstupenku na daný zápas.

Rozpis zápasů:

V semifinálové sérii hrané na dva duely se indiáni nejprve představí na domácím ledě, a to v úterý 1. září. Odvetné utkání bude hostit soupeř, tedy HC Oceláři Třinec, a to ve středu 9. září.

SF1: Úterý 1. září, 17:30: HC Škoda Plzeň - HC Oceláři Třinec (Hokejka TV)

SF2: Středa 9. září, 18:10: HC Oceláři Třinec - HC Škoda Plzeň (ČT4 Sport)

Systém play off:

Vyřazovací boje se odehrají v podobném formátu, jenž známe z Ligy mistrů. Na účastníky čekají v každé sérii dvě utkání – domácí a venkovní. Dál postoupí mužstvo s lepším skóre.

Pokud by bylo po dvou zápasech nerozhodné, následovalo by desetiminutové prodloužení se čtyřmi hráči v poli na obou stranách. A pokud by se nerozhodlo ani v něm, postupujícího by určily samostatné nájezdy (pět na každé straně).

Vstupenky a novinářské akreditace:

Předprodej na domácí zápas startuje v sobotu, tedy 29. srpna od 9:00 online. V prodeji budou k dispozici vstupenky pro polovinu kapacity míst k sezení. Odkaz zde! Jednotná cena vstupenky 199,- Kč.

Média mohou o své jednorázové akreditace žádat až do pondělí 31. srpna do 17:00.