JUN a DOR v akci

Junioři i dorostenci změnili plány, ale o víkendu můžete přijít fandit!

Plzeň - Coronavirová situace neovlivňuje pouze A-tým, své zápasy museli překládat i hráči Akademie indiánů.

Junioři zcela přeskupili kompletní rozpis základní části, i díky tomu je čeká od poloviny listopadu do poloviny prosince šňůra dokonce deseti venkovních utkání. Tento víkend ale pro ně bude rovněž náročný. Již v pátek se totiž představí na ledě Kladna, o den později pak na Spartě. Na budoucí naděje plzeňského hokeje se můžete přijít podívat naživo na závěr trojzápasové trilogie v neděli od 12:00 do LOGSPEED CZ Arény, hostit budou Třinec. 

Aktuální rozpis utkání ZDE!   

Dorostenci zatím v extralize stihli pouhé dva duely - v Karlových Varech a s Třemošnou. Tento týden se měli před svými fanoušky popasovat s Litvínovem a následně odcestovat do Liberce. Ani s jedním ze soupeřů se ale hrát nebude, náhradní termín tedy přivane v sobotu od 13:30 do LOGSPEED CZ Arény Hvězdu Prahu.   

Aktuální rozpis utkání ZDE!

Zároveň připomínáme, že navštívit utkání všech mládežnických týmů je možné jen za dodržení hygienických nařízení vydaných Ministerstvem zdravotnictví ČR, která jsou v platnosti v daném okamžiku. Do obou hal zimního stadionu je možný vstup pouze v ochranných prostředcích dýchacích cest (rouška, šátek, respirátor), za dodržování rozestupů a hygieny rukou. V hledištích obou hal je povoleno pouze sedět, stání během zápasů je zakázáno. Hlediště obou hal bude rozdělena na sektor domácí a hosté. Všichni návštěvníci zimního stadionu jsou povinni se řídit pokyny pořadatelů a ostrahy budov.

Vstup do zázemí je povolen pouze hráčům, trenérům, realizačním týmům a klientům, kteří si pronajali ledovou plochu.