Oslavy narozenin na hokeji

Oslav narozeniny na hokeji!

Plzeň - Chcete překvapit na narozeniny někoho z Vaší rodiny, kamaráda/kamarádku, dítě či kohokoliv, na kom Vám záleží? Připravte vašemu oslavenci s podporou hokejových indiánů takový dárek, na který jen tak nezapomene. V průběhu extraligového utkání oslavenci popřeje vámi vybraný, oblíbený hráč přímo z kostky a náš maskot indián popřeje a předá dárek z klubového fanshopu.

Narozeninový balíček – video přání na kostce od vybraného hráče, dres předaný indiánem, indiánská čelenka a vyhlášení moderátorem – 1929 Kč.

Objednávka

Při každém extraligovém utkání je možné realizovat maximálně dvě narozeninová přání, proto s rezervací pro vaše oslavence neváhejte. Objednávejte na e-mailu: kasalova@hcplzen.cz nejpozději 7 dnů před vybraným zápasem. Platbu je nutné provést minimálně 5 dnů před vybraným utkáním! Platba je možná v klubovém ticketingu a pouze v hotovosti.

Ticketing je od pondělí 17.9.2018 otevřen v nových prostorách u hlavního vchodu do Home Monitoring Arény, a to každý všední den od 9:00 do 16:00 s polední pauzou od 11:30 do 12:00.

V každé objednávce prosím uveďte telefonické spojení na Vás.


Objednávku posílejte ideálně v tomto formátu:

1. Datum zápasu, kdy se má Narozeninová oslava uskutečnit
2. Jméno hráče, který má natočit přání
3. Jméno oslavence; kolik bude slavit let (není nutné)
4. Velikost a barva dresu