90 puků po celé Plzni

Puky na vás čekají! Ulovte další nápovědy!

Plzeň - Všem fanouškům a soutěžícím pozor! Přichází další nápověda ke schovaným pukům po celé Plzni. Zbývají ještě čtyři puky v rámci plzeňského historického centra a symbolů města, dalších deset se ještě nachází na konečných zastávkách tramvají a nové jsme poschovávali na plzeňských sportovištích – hledejte u bazénů, tenisových hal, u fotbalistů nebo házenkářů…

1. výherce - za největší počet nalezených puků
2. výherce – bude vylosován ze všech nálezců
3. výherce – kdo nalezne puk s číslem 90

Vyhlášení vítězů proběhne 1. 2. 2019 na zápase s Kometou Brno, během první přestávky.

A všem ostatním zůstává krásný a unikátní suvenýr, který nelze nikde zakoupit a stane se tak sběratelskou raritou.

Neváhejte, poslední možnost zaregistrovat svůj nález končí 31. 1. 2019 ve 23:59 hod!

Oslavy výročí se blíží. A vyhlášení výherců proběhne v rámci zápasu 1. února s Kometou Brno, který věnujeme 90 letům hokeje v Plzni a indiáni ho odehrají ve speciálních retro dresech. Právě takový retro dres, vyrobený u této mimořádné příležitosti, můžete vyhrát v naší soutěži. Každý výherce si navíc užije i jeden extraligový zápas ve VIP prostoru s legendou plzeňského hokeje. A pozor, to není všechno, pozvánka na utkání platí nejen pro výherce, ale i pro jeho doprovod!

Nenechte si ujít tento slavnostní večer plzeňského hokeje a přijďte všichni na utkání 1. 2. 2019 s Kometou Brno. Slavnostní ceremoniál proběhne před začátkem utkání na ledové ploše.

A máme pro vás ještě jednu další hokejovou specialitu! V rámci tohoto slavnostního večera bude probíhat před utkáním od 15:30 – 16:30 ve východním foyer také velká autogramiáda legend napříč 90 lety plzeňského hokeje, pro kterou jsme připravili speciální edici podpisových karet. Nechte se překvapit. Tohle si nemůžete nechat ujít – buďte u toho!