Leuze Engineering

Společnost Leuze Engineering podporuje indiány i v nadcházející sezóně

HC Škoda Plzeň znovu vstoupí do nového ročníku Tipsport extraligy s partnerem v podobě úspěšné a silné firmy Leuze Engineering, která patří do skupiny firem Leuze a již od roku 1963 je jedním z předních výrobců optických senzorů.

Martin Straka za HC Škoda Plzeň a Pavel Housar za společnost Leuze Engineering slavnostně stvrdili svými podpisy přímo v kanceláři generálního manažera modrobílého hokeje spolupráci.

„Jsme velice vděční, že úspěšná společnost jako je Leuze s námi prodloužila spolupráci. Nechci se opakovat, ale dnešní doba je velice proměnlivá, a my jsme proto moc rádi, že jsme i pro sezónu 2020/21 získali na svou stranu tak silného partnera, jako je Leuze. Bereme to jako projevení důvěry v naši práci a zároveň jako závazek, abychom byli vzornými reprezentanty v naší nejvyšší soutěži,“ uvádí k podpisu Martin Straka, generální manažer a jednatel HC Škoda Plzeň.

„Podporujeme hokej v Plzni již třetí sezónu a každým rokem se snažíme podporu navyšovat. I přes složitou situaci, která letos nastala, jsme se rozhodli podporu navýšit a současně podpořit i mládež. Jsme rádi, že v této nelehké době můžeme HC Škoda Plzeň i nadále podporovat na cestě za dalšími úspěchy, “ říká Pavel Housar, jednatel společnosti Leuze.