PRODEJ PERMANENTEK

Startuje prodej permanentek! Zajistěte si včas své místo

Plzeň - Přesně čtyři měsíce do začátku extraligy spouští HC Škoda Plzeň prodej permanentních vstupenek na sezonu 2018/19.

Permanentní vstupenky je možné zakoupit od pondělí 14. května, a to v kanceláři ticketingu u vstupu A na stadion. Otevírací doba je ve všední dny od 10 do 18 hodin. Nově si permanentky lze zakoupit i online. Veškeré podrobnosti k prodeji permanentek naleznete v níže uvedených bodech.

„Zakoupit si permanentní vstupenku dopředu má určitě několik výhod. Budete mít jisté místo, které si vyberete, po celou sezonu. Dále máte volný vstup na všechna přátelská a přípravná utkání včetně Champions Hockey League nebo slevu ve fanshopu. Cena permanentek je samozřejmě zvýhodněná oproti běžným vstupenkám,“ uvádí ředitel HC Škoda Plzeň Emil Kristek.

Prodej permanentních vstupenek na sezonu 2018/19

Místo prodeje:

• Permanentku je možné zakoupit v kanceláři ticketingu u vstupu A na zimní stadion (otevírací doba je v pracovní dny 10:00 – 18:00 hod.) a nově také online na webu ZDE!

• Z důvodu probíhajících jednání s titulárním partnerem, společností ŠKODA, budou nové permanentky k dispozici až po uzavření smlouvy s partnerem klubu. V případě zakoupení permanentky získává každý VOUCHER na vyzvednutí nové permanentky. Voucher bude vystaven při nákupu permanentky, a bude třeba ho vyměnit za kartu. Karty budou k dispozici v průběhu srpna. Přesný termín zahájení výměny bude zveřejněn na klubovém webu.

Druhy permanentních vstupenek:

• Lze vybírat ze dvou druhů permanentek: KLASIK – platná na základní část soutěže s opcí pro nadstavbovou část soutěže, PREMIUM – platná pro základní i nadstavbovou část soutěže. Permanentky platí rovněž na utkání v rámci Champions Hockey League.

• Ze základní ceny permanentek v některých cenových kategoriích se poskytují slevy: DÍTĚ – do 15 let / každé dítě musí mít platnou vstupenku (dítě od 10 do 15 let se musí při vstupu prokázat platným průkazem s fotografií), STUDENT – studentský průkaz ISIC, ZTP – průkaz ZTP, VOZÍČKÁŘ a doprovod – průkaz ZTP/P.

• Na rodinnou tribunu (sever, sektory 301 a 302) se základní permanentka prodává pouze v kombinaci s dětskou permanentkou.

• Držitelé permanentek z uplynulé sezóny 2017/2018 mohou zakoupit permanentku na novou sezónu za zlevněnou cenu. K nákupu je nutné předložit stávající permanentku, na webu je třeba uvést kód permanentky. Opci je nutné uplatnit v období od 14. 5. do 14. 6. 2018.

Návod pro objednání permanentek pro stávající držitele online:

1) Objednávejte na stránkách Sazka Ticket nebo na klubovém webu ZDE

2) Vyberte váš sektor, řadu a místo.

3) Klikněte na vaše místo, zadejte kód uvedený na stávající permanentce.

4) Po zadání kódu vyberte druh nové permanentky a dokončete objednávku.

5) Vyplňte vaše údaje, permanentku zaplaťte kartou online, na váš e-mail obdržíte voucher o nákupu.

• Pokud jste měli permanentku KLASIK již loňskou sezonu a zakoupíte ji i letos, oproti jednotlivým vstupenkám na utkání ušetříte s permanentkou bez mála 2.800Kč (9 utkání)

Ostatní:

• Nárok na slevu může být kontrolován u turniketu při vstupu na stadion. Pokud zlevněnou permanentku použije osoba, která k tomu není oprávněna, nebude na stadion vpuštěna, pořadatelská služba má právo dotyčné osobě permanentku odebrat (viz prokázání při vstupu na stadion u kapitoly Druhy permanentních vstupenek).

• V případě ztráty nebo odcizení permanentky je třeba obrátit se na kancelář ticketingu na stadionu a nahlásit číslo své karty. Nová karta bude vystavena po uhrazení poplatku 100 Kč/ks. Všichni držitelé permanentek si musí zaznamenat číslo své karty, bez tohoto čísla ztracená permanentka nemůže být zablokována a vystavena nová.

• Prodej permanentek potrvá nepřetržitě až do prvního domácího zápasu sezóny 2018/2019

• Prodej permanentek se řídí obchodními podmínkami Sazka Ticket a výše uvedenými podmínkami pro prodej permanentek

Výhody permanentek

- volný vstup na všechna přátelská a přípravná utkání včetně CHL

- jistota stálého místa pro celou sezónu

- přednostní právo nákupu na všechna utkání nadstavbové části soutěže (klasická permanentka)

- hodinu a půl před a 2 hodiny po utkání platí jako jízdenka na MHD

- stálá sleva 10 % na veškerý nezlevněný sortiment ve fanshopu

Ceny vstupenek

• Ceny vstupenek na jednotlivá utkání se liší dobou zakoupení, výhodnější je zakoupit vstupenky do 4 dnů před utkáním, pokud nechám nákup vstupenky na utkání 3 a méně dnů pře utkáním, připlatím si 20Kč