Výtěžek aukce

V aukci originálních dresů z extraligového ročníku 2011/12 bylo vybráno přes 150 000 korun!

Ve středu večer byla ukončena aukce originálních hraných dresů HC Škoda Plzeň z extraligové sezóny 2011/12. O cenné památky byl mezi přihazujícími velký zájem, fanoušci se v průběhu letošního roku mohou těšit i na další podobné dražby plzeňských dresů!

Nejhodnotnějším úlovkem v aukci byl modrý dres Radka Dudy, u něhož jeho nový majitel využil možnosti KOUPIT HNED, díky níž cennou památku získal za 15 000 Kč. Obrovský souboj přihazující svedli o bílý dres brankáře Marka Mazance, který se nakonec stal druhým nejcennějším suvenýrem dražby s cenou 13 100 Kč. Velké bitvy se svedly rovněž o dresy Jana Kováře, ty se vyšplhaly přes částku 11 000 Kč, Adama Svobody, Jaroslava Modrého, Jakuba Jeřábka či Nicka St. Pierrea.

Největší počet příhozů byl k vidění u zmiňovaného dresu Marka Mazance, na který fanoušci v aukci přihodili hned 145krát! Na modrý dres Jana Kováře pak bylo přihozeno 64krát a na dres Jakuba Lva 52krát.

Aukce originálních dresů z extraligové sezóny 2011/12 byla jednou z prvních, ve které mohli fanoušci získat parádní památku. Příznivci plzeňského klubu se v průběhu roku mohou těšit i na další dražby zajímavých dresů!