Z9: TAB - PLZ

Deváťáci dobyli Tábor a nadále vedou ligu!

Mladí indiáni za sebou mají bláznivé období, ve kterém vinou dohrávek často hráli třikrát v týdnu. V tomto se ale do bojů vydali pouze jednou, představili se na ledě Tábora.

Hockey Club Tábor - HC Škoda Plzeň

4:7
1:3, 1:2, 2:2

Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4, 2:4, 2:5, 4:5, 4:7.

Rozhodčí: Soukup - Mohyla, Hlaváč.

vyloučení
4:3
Využití
0:2
V Oslabení
0:0
Diváci
40

Hockey Club Tábor

D. Koutník - J. Šťastný, R. Mohyla (C), E. Mareš, J. Ryšavý - M. Slabý, D. Hanzal, M. Kolář, D. Boháč, J. Strachota, R. Sedláček, V. Eremiáš, M. Botka, Z. Bušta, Š. Nevšímal, D. Vinš, J. Podrabský.

HC Škoda Plzeň

R. Šimánek (F. Šátava) - M. Šulan, J. Matějka, D. Dvořák, Š. Brož, M. Fiala, F. Hanzlík - Š. Stejskal, Š. Sokol, J. Chasák, J. Bartuška, J. Maxa (C), S. Šimánek, M. Tománek, V. Pitter, J. Fodor.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „Dnes jsme odehráli velice špatné utkání. Oproti nám byl soupeř houževnatý a bojovný. V první třetině nás podržel gólman a jen díky němu jsme drželi vedení. Ve druhé části se naše hra lehce zlepšila, ale neproměňovali jsme ani vyložené příležitosti. Ve třetí periodě jsme soupeře vrátili do hry našimi dvěma zbytečnými fauly a rázem bylo o co hrát. Naštěstí jsme zápas urvali na naši stranu, ale dnes to nebylo ono. Tenhle výkon nám příští víkend na výhru stačit nebude.“