Z7: PLZ - MIL

Sedmáci doplatili na koncovku

Sedmáci indiánů se po třech soutěžních remízách v řadě podruhé v nadstavbě utkali s Milevskem, které v prvním vzájemném měření sil skolili v poměru 7:3.

HC Škoda Plzeň - HC Milevsko 2010

2:4
0:0, 0:1, 2:3

Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4.

Rozhodčí: Bělohrad - Kreuzman, Černý.

vyloučení
7:8
Využití
0:0
V Oslabení
0:0
Diváci
42

HC Škoda Plzeň

J. Válka - V. Cais, M. Zbořil, M. Starý, D. Markov, O. Vlna (C) - J. Horálek, J. Kořínek, M. Milota, T. Monath, T. Míča, J. Janeček, M. Milota, V. Volenec, J. Števo.

HC Milevsko 2010

A. Podrabský (T. Petráň) - P. Šímánek (C), D. Miadok, M. Pinc, J. Peterka - P. Syrovátka, M. Komárek, L. Klukáček, M. Petráň, T. Staněk, M. Dušek, J. Mošovský, M. Pisinger, Š. Stejskal, L. Król, J. Kodad, A. Kolihová.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Daniel Dědič (HC Škoda Plzeň): „Dnešní zápas hodnotím tak, že nasazení a bojovnost se klukům upřít nedá, to dnes po dlouhé době bylo v pořádku, za to si zaslouží pochvalu. Bohužel nadále kluci neumí proměňovat gólové šance. Za zápas jedeme dvakrát sami na branku, několikrát dva na jednoho a minimálně čtyřikrát máme prázdnou bránu a nedáme z toho ani jeden gól, tak se těžko vyhrává. Mrzí mě to i za kluky, kteří makají na sto procent, ale zakončení nás trápí celou sezónu. Musíme na tom nadále pracovat a věřím, že se to otočí na naší stranu.“